Libnet.ro
UNICEF

17:01

Fost presedinte al CJ Timis, audiat la DNA pentru finantarea echipei Poli Timisoara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fost presedinte al CJ Timis, audiat la DNA pentru finantarea echipei Poli Timisoara

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis, Constantin Ostaficiuc, a fost chemat la DNA pentru a fi audiat in dosarul finantarii echipei de fotbal Poli Timisoara din epoca Marian Iancu. continuă pe Ziarul Bursa

Constantin Ostaficiuc, fostul lider PDL Timis, audiat la DNA in dosarul finantarii clubului Poli Timisoara

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis, a fost chemat la DNA pentru a fi audit in dosarul finantarii echipei de fotbal Poli Timisoara din epoca Marian Iancu.

Fost secretar de stat in Ministerul Justitiei, audiat la DNA pentru luare de mita

Fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei, Ovidiu Putura, a fost adus din Arestul Politiei Capitalei la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de luare de mita si trafic de influenta.

Fostul secretar de stat Ovidiu Putura, adus la DNA pentru audieri in dosarul de coruptie

Fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei Ovidiu Putura a fost adus, luni, la sediul la DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de luare de mita si trafic de influenta, informeaza Mediafax.

Fostul secretar de stat Ovidiu Putura, audiat la DNA in dosarul de coruptie

Fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei Ovidiu Putura a fost scos, luni, din Arestul Politiei Capitalei si dus la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie.

A fost lansat smartphone-ul special pentru copii

Copiii se pot bucuara de acum de propriul smartphone. Un producator de gadgeuri a lansat un astfel de dispozitiv, gandit special pentru cei mici. Acesta dispune de o aplicatie de control parental preinstalata, care.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )