Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fost sef SPP, acuzatii grave la adresa lui Florian Coldea

România Liberă România Liberă,
Fost sef SPP, acuzatii grave la adresa lui Florian Coldea

Un fost sef al SPP vine cu dezvaluiri socante din cadrul SRI. in prim-plan se regaseste, din nou, Fl. continuă pe România Liberă

Fost sef SPP face public nume de sefi din SRI care fac parte din statul paralel si se implica in justitie

Fostul director al Serviciului Roman de Protectie si Paza SPP), Dumitru Iliescu, a lansat un atac dur la adresa mai multor sefi din Serviciul Roman de Informatii SRI). Acesta sustine ca directorului.

Scandal diplomatic imens intre China si SUA: Acuzatii grave la adresa americanilor - O nava de Razboi a incalcat suveranitatea

Scandal diplomatic imens intre China si SUA: Acuzatii grave la adresa americanilor - O nava de razboi a incalcat suveranitatea Beijingul a informat sambata ca a trimis o nava de razboi pentru a respinge un distrugator american care i-a 'incalcat ' suveranitatea trecand prin apropierea unei mici insule disputate din Marea Chinei de Sud, relateaza AFP. Ministerul chinez al Afacerilor Externe a acuzat distrugatorul USS Hopper ca a trecut pe la 12 mile nautice de reciful Huangyan, denumirea sa chinez, in noaptea de 17 ianuarie fara a informa Beijingul.

Fost ofiter SPP: Palatul Cotroceni este bantuit! Marturii incredibile despre fantomele de la locuinta prezidentiala

Un fost angajat SPP a marturisit ca a fost martorul uneor fenomene supranaturale in timp ce .

Surse: Nicolae Demetriade, fost sef al Tarom, este favorit sa preia conducerea ANAT

Nicolae Demetriade, fost director general al Tarom, este favorit sa preia conducerea Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism ANAT), au declarat pentru News. ro surse din piata.

Cum a scapat un fost sef la Garda Forestiera de o acuzatie serioasa. Modul in care a batut palma cu DNA

Fostul sef al Garzii Forestiere Cluj, Grigore Avram, a semnat un acord de recunoastere a vinovatiei cu DNA, care-i aducea o pedeapsa de 2 ani de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese si fals. Cu 15 zile inainte ca instanta sa pronunte o hotarare de condamnare, infractiunea de conflict de interese s-a prescris, iar fostul director s-a razgandit: nu si-a mai recunoscut faptele. DNA l-a trimis in judecata zilele trecute.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )