Libnet.ro
UNICEF

11:00

A fost una din cele mai cautate actrite de la Hollywood. Acum arata ca o CERSETOARE. Transformarea e socanta

Antena3 Antena3,
A fost una din cele mai cautate actrite de la Hollywood. Acum arata ca o CERSETOARE. Transformarea e socanta

Amanda Bynes era una din cele mai promitatoare aparitii pe marile ecrane. Comediile in care a jucat au fost savurate de publicul american, si nu numai, iar tanara era foarte indragita de fanii ei. insa. continuă pe Antena3

Una din cele mai frumoase manastiri din Romania, MISTUITA de flacari. A ramas un morman de cenusa

Manastirea Varzaresti din judetul Vrancea a fost mistuita de flacari in aceasta noapte. Un incendiu puternic a distrus chiliile in care stau maicutele. Din fericire, nimeni nu a fost ranit, dar pagubele su.

Admitere Facultate 2013 Concurenta de 5 candidati pe loc la Facultatea de Urbanism. Care sunt cele mai cautate specializari

La Facultatea de Urbanism din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu Bucuresti au concurat 5 candidati pe un loc, au anuntat reprezentantii facultatii intr-un comunicat remis HotNews. ro. Urbanismul si peisagistica sunt specializari din ce in ce mai cautate de absolventii de liceu, potrivit acestora.

Au inceput examenele de admitere la facultatile din Capitala: Geografie, Jurnalism si Administratie, printre cele mai cautate

Zi plina de emotii pentru sute de elevi din Capitala. La Academia de Studii Economice, acolo unde zilele trecute mii de tineri s-au inghesuit sa se inscrie, astazi au inceput examenele pentru admitere. Multi .

Admitere Facultate 2013: Au inceput examenele in Capitala - Geografie, Jurnalism si Administratie, printre cele mai cautate

Zi plina de emotii pentru sute de elevi din Capitala. La Academia de Studii Economice, acolo unde zilele trecute mii de tineri s-au inghesuit sa se inscrie, astazi au inceput examenele pentru admitere. Multi.

Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din SUA a murit. A fost o adevarata institutie a presedintiei americane

Jurnalista americana Helen Thomas, care a fost acreditata la Casa Alba timp de aproape 50 de ani, timp in care in care la conducerea SUA s-au aflat 10 presedinti, a murit sambata, la varsta de 92 de ani,.

Unde-s banii? Una dintre cele mai celebre rockerite, restanta la Fisc

Nu este la prima abatere, desi nu ai putea crede ca are probleme financiare.

Peste 7.000 de tineri vor sa devina studenti la Transilvania, fiind 4 candidati pe un loc. Cele mai cautate specializari

Daca in anii trecuti Dreptul din cadrul Universitatii Transilvania tinea capul de afis al inscrierilor, acum, situatia s-a schimbat. Tinerii vor sa devina medici, econimisti si specialisti in calculatoare.

Muzeul Taranului Roman, premiat de unul dintre cele mai mari site-uri de promovare turistica din lume

Muzeul Taranului Roman din Bucuresti a primit certificatul de excelenta din partea TripAdvisor, una dintre cele mai mair site-uri de promovare turistica, se arata intr-un comunicat de presa emis de institutie. Muzeul este plasat intre primii 10% organizatii afiliate site-ului.

Te vei gandi de 1.000 de ori inainte sa cumperi din magazine. Cum se FABRICA crenvurstii, unul din cele mai populare mezeluri

Suntem constienti de pericolele care se gasesc la noi in farfurie si totusi continuam, ca intr-un vartej, sa cumparam aceste produse care nu sunt atat de bune pentru sanatatea noastra. Traim pe fuga,.

Cea mai distractiva reteta: Vezi cum se prepara o omleta fara sa spargi oul (VIDEO)

Omleta poate fi considerata una din cele mai distractive feluri de mancare, din punctul de vedere al modului in care poate fi preparata. Un internaut a publicat pe YouTube un filmulet in care arata cum se poate g.

ştiri din Monden

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )