Libnet.ro
UNICEF

16:30

Fosta sotie a lui Michael Jackson, marturisiri socante legate de copiii regretatului artist

Antena3 Antena3,
Fosta sotie a lui Michael Jackson, marturisiri socante legate de copiii regretatului artist

Fosta sotie a lui Michael Jackson, Debbie Rowe, a recunoscut ca cei doi copii ai regelui muzicii pop au ca tata un donator anonim. Prince si Paris, copiii lui Debbie, au fost conceputi prin inseminare. continuă pe Antena3

Macaulay Culkin il apara pe Michael Jackson: ce a spus actorul din Singur Acasa despre relatie

Acuzele de pedofilie la adresa lui Michael Jackson au reiesit la iveala in ultimele luni din cauza documentarului Leaving Neverland. Macaulay Culkin a fost prieten cu Jackson si a incercat sa-l apere. Pe parcursul vietii, Michael Jackson a avut mai multe relatii de prietenie cu adolescenti. Conform unui nou documentar distribuit de HBO care a [] .

Paris, fiica lui Michael Jackson, a avut o reactie vulgara dupa ce presa a scris ca a incercat sa se sinucida din cauza documentarului despre tatal ei

Paris Jackson, fiica in varsta de 20 ani a lui Michael Jackson, a reactionat dur dupa ce presa straina a anuntat ca a fost transportata de urgenta la spital dupa ce a incercat sa se sinucida din cauza documentarului in care tatal sau este portretizat drept un pedofil.

Protest MONDIAL! Louis Vuitton RETRAGE de la vanzare intreaga colectie cu imprimeuri inspirate de Michael Jackson

Revolta mondiala dupa lansarea documentarului HBO despre viata luiMichael Jackson, care contine oribile acuzatii de abuz sexual la adresa starului. Casa de moda franceza Louis Vuitton a retras.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )