Libnet.ro
UNICEF

11:30

Fostul deputat UDMR Pal Arpad a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

B1 B1,
Fostul deputat UDMR Pal Arpad a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Fostul deputat UDMR Pal Arpad a fost condamnat, luni, de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ), la trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul in care este acuzat de conflict de interese,. continuă pe B1

Fostul deputat Pal Arpad, condamnat la inchisoare cu suspendare, pentru conflict de interese

Fostul deputat UDMR Pal Arpad a fost condamnat de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu suspendare, pentru conflict de interese,dupa ce si-a angajat fiica la biroul parlamentar, relateaza Mediafax.

Fostul deputat Pal Arpad, condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Pal Arpad, fost deputat UDMR, a fost condamnat de Curtea Suprema la trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul in care este acuzat de conflict de interese dupa ce si-a angajat fiica la biroul parlamentar. Instanta i-a interzis acestuia ca, timp de zece ani, sa mai ocupe o functie publica.

Tanarul arestat dupa ce si-a atacat vecina cu cutitul, incercand sa o violeze, va face inchisoare. Uliul a fost condamnat

Vasile Holban, un tanar de 28 de ani care a intrat cu forta in locuinta unei femei din comuna Harau si a incercat sa o violeze pe hunedoreanca a fost condamnat de Judecatoria Deva. Uliul, asa cum e cunoscut barbatul in comunitate, va face inchisoare.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )