Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul ministru Cristian David ramane in arest preventiv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul ministru Cristian David ramane in arest preventiv

Fostul ministru Cristian David va ramane in arest preventiv, dupa ce instanta a decis respingerea contestatiei acestuia, potrivit biroului de presa al inaltei Curti de Casatie si Justitie. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Inalta Curte: Viorel Hrebenciuc ramane in arest preventiv. Ioan Adam, in arest la domiciliu

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc ramane in arest preventiv, in timp ce fostul deputat Ioan Adam va sta in arest la domiciliu, au decis judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, ramane in arest preventiv

Alina Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), fostul presedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor ANRP) Crinuta Dumitrean si alte trei persoane cercetate in dosarul privind despagubirea pentru un teren supraevaluat, raman incarcerati.

UPDATE: Dosarul retrocedarilor: Viorel Hrebenciuc ramane in arest preventiv. Ioan Adam, in arest la domiciliu

ICCJ decide luni daca Viorel Hrebenciuc ramane in arest preventiv.

Dosarul retrocedarilor: Viorel Hrebenciuc afla luni daca ramane in arest preventiv

ICCJ decide luni daca Viorel Hrebenciuc ramane in arest preventiv.

ICCJ: Alina Bica si Crinuta Dumitrean raman in arest preventiv

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica si fosta presedinta a ANRP Crinuta Dumitrean raman in arest preventiv dupa decizia data de ICCJ, relateaza Mediafax.

Politistul de frontiera care isi ascundea spaga in barul din vama Albita scapa de arest preventiv, dupa ce a colaborat cu anchetatorii

Vamesul care se aproviziona cu tigari din duty free si isi ascundea spaga in restaurantul din vama Albita a scapat de arest. Judecatorii au decis astazi inlocuirea masurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu, iar procurorii au anuntat ca nu vor face recurs.

Agresorul Elizei Dragne, tanara din Alexandria ucisa in bataie dupa ce incepuse o idila pe Facebook, va mai sta 30 de zile in arest preventiv

Nicu Cristea, principalul suspect in cazul mortii tinerei de 30 de ani din Alexandria, Eliza Dragne, va ramane in stare de arest preventiv inca 30 de zile, la cererea Parchetului de pe langa Tribunalul Teleorman.

Viorel Hrebenciuc si Paltin Sturdza raman in arest preventiv, Ioan Adam va sta in arest la domiciliu

Viorel Hrebenciuc si Paltin Sturdza vor fi judecati in arest preventiv, in dosarul retrocedarii ilegale de paduri, Ioan Adam va fi eliberat din arest si va sta in arest la domiciliu, iar Tudor Chiuariu ramane sub control judiciar, dar poate parasi tara.

Agresorul Elizei Dragne va mai sta inca 30 de zile in arest preventiv

Nicu Cristea, principalul suspect in cazul mortii tinerei de 30 de ani din Alexandria, Eliza Dragne, va ramane in stare de arest preventiv inca 30 de zile, la cererea Parchetului de pe langa Tribunalul Teleorman.

Dosarul fraudei de la AFIR Alba: Dragos Feisan si Florian Farcas au primit inca 30 de zile de arest preventiv

Tribunalul Buucresti a decis prelungirea mandatelor de arest preventiv emise pe numele celor doi fosti angajati ai Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) Alba, Dragos Feisan si Florian Farcas. Managerul Zen Gym Alba Iulia si fostul director al institutiei vor sta inca 30 de zile in arest preventiv.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )