Libnet.ro
UNICEF

09:15

Fostul ministru Florin Jianu se intoarce in antreprenoriat si isi face firma

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul ministru Florin Jianu se intoarce in antreprenoriat si isi face firma

Florin Jianu, care a demisionat din functia de ministru pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, din cauza aprobarii OUG de modificare a codurilor penale, se intoarce in antreprenoriat. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul ministru Florin Jianu se intoarce in antreprenoriat si isi face firma

Florin Jianu, care a demisionat din functia de ministru pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, din cauza aprobarii OUG de modificare a codurilor penale, se intoarce in antreprenoriat. Jianu a declarat vineri ca isi face un start-up prin care sa dezvolte proiecte educationale.

Fostul ministru Florin Jianu se intoarce in antreprenoriat si isi face firma. Pregatesc un proiect educational

Florin Jianu, care a demisionat din functia de ministru pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, din cauza aprobarii OUG de modificare a codurilor penale, se intoarce in antreprenoriat. Jianu a declarat vineri pentru News. ro ca isi face un.

Fostul ministru Florin Jianu: Ordonanta 13 a decredibilizat foarte mult Guvernul. Tinerii pleaca din tara din cauza coruptiei si a imposibilitatii de a-si pune in aplicare ideile

Fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, Florin Jianu, sustine ca Ordonanta 13, care prevedea modificarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala, a decredibilizat foarte mult Guvernul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )