Libnet.ro
UNICEF

05:15

Fostul ministru Gabriel Sandu, audiat la DNA

Adevărul Adevărul,
Fostul ministru Gabriel Sandu, audiat la DNA

Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu s-a prezentat, miercuri, la sediul Directiei Nationale pentru a fi audiat. La sfarsitul saptamanii trecute acesta a fost plasat in arest la domiciliu in dosarul Microsoft dupa ce, potrivit unor informatii aparute in presa, ar fi dat declaratii - care sa-i ajute pe procurori in ancheta - prin care si-a sustinut solicitarea de iesire din detentie. continuă pe Adevărul

Dosarul Microsoft. Fostul ministru Gabriel Sandu si afaceristul Dumitru Nicolae vor iesi duminica din arest

Dosarul Microsoft. Fostul ministru Gabriel Sandu si omul de afaceri Dumitru Nicolae vor parasi, duminica, centrul de detentie al Politiei Capitalei, dupa ce Curtea Suprema i-a plasat pe acestia in arest la domiciliu. Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, si afaceristul Dorin Cocos vor fi cercetati in continuare in spatele gratiilor.

Fostul ministru Gabriel Sandu, agresiv cu jurnalistii la iesirea din sediul DNA (VIDEO)

Fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, aflat in arest la domiciliu, a iesit de la sediul DNA, miercuri, unde a dat noi declaratii procurorilor in dosarul Microsoft. Gabriel Sandu a discutat mai multe ore c.

Fostul ministru Gabriel Sandu, agresiv cu jurnalistii la iesirea din sediul DNA: De ce sunteti agresiv, asa sunt denuntatorii, agresivi? (VIDEO)

Fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, aflat in arest la domiciliu, a iesit de la sediul DNA, miercuri, unde a dat noi declaratii procurorilor in dosarul Microsoft. Gabriel Sandu a discutat mai multe ore c.

VIDEO. Fostul ministrul Gabriel Sandu, agresiv cu jurnalistii care il asteptau la DNA

Gabriel Sandu, fostul ministru al Comunicatiilor, a iesit extrem de nervos din sediul Directiei Nationale Anticoruptie unde a dat noi declaratii procurorilor in dosarul Microsoft. La iesirea din sediul institutiei, acesta a fost agresiv cu jurnalistii care il intrebasera cum se simte din postura de denuntator, calitate pentru care a fost rasplatit de procurori cu arest la domiciliu.

Gabriel Sandu, la DNA pentru a da noi declaratii in dosarul Microsoft

Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, aflat in arest la domiciliu, a venit la DNA, miercuri, pentru a da noi declaratii in dosarul Microsoft, potrivit unor surse judiciare. Sursele citate au precizat ca Gabriel Sandu discuta de mai multe ore.

Dosarul Microsoft. Elena Udrea, despre eliberarea lui Gabriel Sandu si a lui Nicolae Dumitru: E grav ca s-a ajuns sa fii liber daca spui orice despre oricine

Dosarul Microsoft. Elena Udrea, liderul PMP, a scris luni, pe pagina sa de Facebook, ca este grav ca s-a ajuns sa fii liber daca spui orice despre oricine sau despre cine trebuie, adica daca faci acuzatii la adresa cuiva, chiar nedovedite, referindu-se la decizia prin care fostul ministru Gabriel Sandu si afaceristul Nicolae Dumitru au fost plasati in arest la domiciliu din arest preventiv.

Dosarul Microsoft: Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru vor parasi centrul de detentie si vor face arest la domiciliu

Fostul ministru Gabriel Sandu si omul de afaceri Nicolae Dumitru Niro, urmariti penal in dosarul Microsoft, vor parasi, duminica, centrul de detentie al Politiei Capitalei si vor face arest la domiciliu, urmare a faptului ca inlocuirea masurii preventive a lor nu a fost contestata.

Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru Niro au parasit centrul de detentie al Politiei Capitalei

00 - Fostul ministrul Gabriel Sandu si omul de afaceri Nicolae Dumitru Niro, urmariti penal in dosarul Microsoft, au parasit, duminica seara, centrul de detentie al Politiei Capitalei, urmare a.

Gabriel Sandu, inculpat in dosarul Microsoft, audiat la DNA

Fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, aflat in arest la domiciului in dosarul Microsoft, este audiat la Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Gabriel Sandu, noi marturii la DNA despre spaga din PDL: Campania lui Basescu, finantata din bani publici

Au aparut noi pasaje din marturia facuta de fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, lider PDL,despre spaga din campaniile electorale. Acesta spune ca liderii PDL au facut presiuni asupra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )