Libnet.ro
UNICEF

22:15

Fostul premier Victor Ponta, audiat la ICCJ

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul premier Victor Ponta, audiat la ICCJ

Premierul demisionar Victor Ponta a ajuns la ICCJ, unde este audiat la inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul Rovinari-Turceni. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta a venit la ICCJ, in dosarul Turceni-Rovinari

Fostul premier Victor Ponta a venit la Inalta Curte de Casatie si Justitie, vineri, fiind citat in dosarul Turceni-Rovinari, in care este acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, fapte pe.

Victor Ponta a demisionat, Guvernul a picat. Dragnea: La ora 13.00 aflam numele viitorului premier

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat miercuri dimineata ca premierul Victor Ponta a demisionat. La ora 13. 00, liderul PSD a convocat coalitia de guvernare in care se va decide daca actuala majoritate mai functioneaza in Parlament si fara Victor Ponta. Liviu Dragnea n-a spus nimic despre o eventuala demisie a vicepremierului Gabriel Oprea, nici daca PSD e dispus sa ramana in alianta cu UNPR.

Cum l-au ironizat fotbalistii de la DINAMO pe Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta a avut parte de o surpriza neplacuta, pe timpul calatoriei sale la Timisoara.

Mesajul lui Victor Ponta pe Facebook, la cateva ore dupa demisie

La cateva ore dupa ce a anuntat ca isi depune mandatul de premier, Victor Ponta a postat pe pagina lui de Facebook un citat al lui David Brinkley, care spune ca un om de succes este cel care reuseste sa contruiasca o fundatie solida din pietrele pe care altii l-au aruncat catre el.

Ponta, audiat in Camera preliminara la ICCJ, in dosarul Turceni-Rovinari

Premierul demisionar Victor Ponta si senatorul Dan Sova sunt audiati, vineri, in Camera preliminara la ICCJ, in dosarul Turceni-Rovinari, in care sunt urmariti penal.

Pe cine propune Victor Ponta premier interimar

Premierul demisionar Victor Ponta il propune pe actualul ministru al Apararii Mircea Dusa premier interimar.

Victor Ponta il propune pe Mircea Dusa ca premier interimar

Premierul Victor Ponta spune ca va propune ca, pana la procedurile de desemnare a unui alt guvern, ministrul Apararii, Mircea Dusa, sa fie premier interimar.

Culisele demisiei lui Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a demisionat functia de premier, tragand dupa el intreg Guvernul, la aproximativ douazeci de ore de la protestul celor peste 30. 000 de persoane si dupa o noapte a cutitelor lungi intr-un cadru restrans al coalitiei de guvernare.

Sedinta de urgenta a PNL, dupa demisia lui Victor Ponta

Liberalii se reunesc intr-o sedinta de urgenta, dupa ce premierul Victor Ponta a anuntat ca demisioneaza. Propunerea PNL pentru fotoliul de premier este Catalin Predoiu.

Ialomitianu spune ca tolba lui Ponta e cam peticita

Deputatul brasovean Gheorghe Ialomitianu a declarat, ieri, ca fostul premier Victor Ponta a mintit cu privire la tolba ticsita cu bani pe care a lasat-o in urma.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )