Libnet.ro
UNICEF

06:45

Sedinta de urgenta a PNL, dupa demisia lui Victor Ponta

România Liberă România Liberă,
Sedinta de urgenta a PNL, dupa demisia lui Victor Ponta

Liberalii se reunesc intr-o sedinta de urgenta, dupa ce premierul Victor Ponta a anuntat ca demisioneaza. Propunerea PNL pentru fotoliul de premier este Catalin Predoiu. continuă pe România Liberă

PRIMELE REACTII ale politicienilor dupa demisia premierului Victor Ponta. Basescu: Multumesc

Intre primii politicieni care au reactionat la demisia premierului Victor Ponta s-au numarat fostul sef al statului, Traian Basescu, si prim vicepresedintele PNL Ludovic Orban.

FOTO Cum arata demisia lui Victor Ponta

Demisia premierului Victor Ponta a ajuns miercuri seara la presedintele Klaus Iohannis. Ponta a anuntat miercuri dimineata ca demisioneaza, dupa protestul care a reunit zeci de mii de oameni in Bucuresti, in urma tragediei de la clubul Colectiv.

Demisia premierului Victor Ponta a facut inconjurul lumii

Principalele agentii de presa straine si publicatii din intreaga lume anunta miercuri demisia premierului Victor Ponta si a Guvernului Romaniei, dupa ample proteste de strada, in urma incendiului care a avut loc vineri intr-un club din Bucuresti, soldat cu peste 30 de morti.

Iulin Vladu: Demisia premierului Victor Ponta este una tardiva

Co-presedintele PNL Dambovita, deputatul Iulian Vladu, spune ca decizia premierului de a demisiona, este una tardiva. Victor Ponta si-a depus mandatul, ca urmare a protestului de marti, in care peste 25. 000 de romani au cerut demisiile lui Ponta, Oprea si Piedone.

Victor Ponta a demisionat. PNL cere alegeri anticipate. Blaga: acesta este mandatul cu care vom merge la Cotroceni

Victor Ponta a demisionat. Liderii PNL s-au intalnit intr-o sedinta de urgenta la sediul partidului pentru a discuta despre modul cum vor actiona liberalii dupa demisia premierului Ponta. Decizia anuntata de copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, este urmatoarea: organizatea de alegeri anticipate cat mai repede cu putinta.

Care sunt pasii formarii unui nou Guvern dupa demisia lui Ponta

Dupa demisia lui Victor Ponta din functia de premier trebuie parcursi mai multu pasi pana la constituirea unui nou Guvern. Potrivit articolului 107 din Constitutia Romaniei, presedintele va desemna un alt membru al Guvernului ca prim-ministru interimar, pentru a indeplini atributiile primului-ministru, pana la formarea noului Guvern. Practic, conform Constitutiei, presedintele Klaus Iohannis poate numi premier interimare pe oricare dintre membrii Guvernului demisionar, nu neaparat pe Victor Ponta. Perioada de interimat este de cel mult 45 de zile. Intre timp, presedintele trebuie sa inceapa negocieri cu principalele partide parlamentare pentru formarea unui nou Guvern.

Reactia Elenei Udrea dupa demisia lui Victor Ponta

S-a intamplat un lucru previzibil, ramane sa aflam vinovatii de la Colectiv, a declarat Elena Udrea dupa demisia lui Victor Ponta. Udrea a mai spus ca spera ca oamenii sa continue sa protesteze.

Ludovic Orban (PNL): E sansa unui nou inceput, posibile alegeri anticipate

Ludovic Orban PNL) a declarat miercuri, dupa demisia premierului Victor Ponta, ca e sansa unui nou inceput si a evocat posibilitatea alegerilor anticipate.

Primele reactii dupa ce Victor Ponta a demisionat. Basescu: Este un mare cadou pentru Romania

Victor Ponta a demisionat. Lumea politica saluta demisia lui Victor Ponta din fruntea Guvernului. Traian Basescu, Liviu Dragnea si Ludovic Orban considera ca Romania are sansa unui nou inceput.

Anuntul tocmai a fost facut. Ce se intampla cu ratingul Romaniei dupa demisia lui Victor Ponta

Agentia de evaluare financiara Standard Poors Ratings Services a anuntat miercuri ca demisia premierului Victor Ponta nu are un impact imediat asupra ratingului de tara al Romaniei BBB minus cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )