Libnet.ro
UNICEF

22:00

Fostul premier Victor Ponta, consilier al presedintelui Turciei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul premier Victor Ponta, consilier al presedintelui Turciei

Fostul premier Victor Ponta este consilier onorific al presedintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, potrivit unor surse citate de Antena 3. continuă pe Ziarul Bursa

Surse: Fostul premier Victor Ponta, consilier al presedintelui Turciei

Fostul premier Victor Ponta este consilier onorific al presedintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, potrivit unor surse citate de Antena 3. Marti seara, inainte de atentantul de pe aeroportul din Istanbul,.

FOTO + VIDEO: Atentat pe Aeroportul Ataturk din Istanbul, soldat cu 28 de morti si 60 de raniti. Fostul premier Victor Ponta, in zona atentatului. Peste 100 de romani, blocati in aeroport

Mai multe persoane au fost ranite, marti seara, pe Aeroportul Ataturk din Istanbul, unde au avut loc doua explozii, informeaza Ministerul Turc de Interne. Atacul ar fi fost produs de doi atentatori sinucigasi.

Victor Ponta a negat ca este consilierul onorific al presedintelui turc Recep Erdogan

Intors in tara dupa ce a fost prins in Instanbul din cauza atentatului terorist de la aeroportul Ataturk, Victor Ponta a raspuns zvonurile ce aparuse conform carora ar fi consilier onorific.

Victor Ponta: Daca ne este frica, au castigat teroristii. Ce a scris fostul premier pe Facebook

Fostul premier Victor Ponta afirma ca va merge in continuare, cat de des va putea, la Istanbul, mentionand ca oamenii normali vor castiga daca au curaj si.

Radu Banciu, despre plagiatul lui Victor Ponta: A durat atat cu comisia asta tehnica, cum dureaza cu Revolutia Romana (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre subiectele zilei, printre care si faptul ca fostul premier Victor Ponta si-a plagiat lucrarea de doctorat, potrivit Comisiei.

Veste proasta pentru Victor Ponta! Comisia Tehnica a decis in privinta lucrarii sale de doctorat

Fostul premier Victor Ponta a plagiat in lucrarea sa de doctorat, a stabilit Comisia Tehnica din cadrul Consiliului Nationale de Atestare a Diplomelor CNATDCU), urmand ca raportul final sa fie supus votului in Consiliul General de joi, au declarat surse din Ministerul Educatiei.

Punctul de vedere al Comisiei Tehnice a CNATDCU: Victor Ponta a plagiat (Surse)

Fostul premier Victor Ponta a plagiat in lucrarea sa de doctorat, a stabilit Comisia Tehnica din cadrul Consiliului Nationale de Atestare a Diplomelor CNATDCU), au declarat surse din Ministerul Educatiei pentru Mediafax. Raportul final al comisiei va intra joi dimineata in analiza Consiliul General al CNATDCU. Potrivit unor surse HotNews. ro, decizia de plagiat in comisia juridica s-a stabilit cu un vot de 4 la 3.

SURSE: Victor Ponta a plagiat lucrarea de doctorat, potrivit Comisiei Tehnice din CNATDCU

Fostul premier Victor Ponta si-a plagiat lucrarea de doctorat, potrivit Comisiei Tehnice din cadrul Consiliului Nationale de Atestare a Diplomelor, iar raportul final urmeaza sa fie supus la vot in Consiliul Ge.

Victor Ponta a PLAGIAT in lucrarea sa de doctorat! Ce recomanda raportul Comisiei Tehnice din cadrul Consiliului Nationale de Atestare a Diplomelor

Fostul premier Victor Ponta a plagiat in lucrarea sa de doctorat, a stabilit Comisia Tehnica din cadrul Consiliului Nationale de Atestare a Diplomelor CNATDCU), urmand ca raportul final sa fie supus votului in Consiliul General de joi, au declarat surse din Ministerul Educatiei pentru Mediafax.

Victor Ponta la intoarcerea din Turcia: Am sa merg in continuare si la Instanbul si la Paris si Bruxelles. Daca nu mai mergem, teroristii au castigat

Fostul premier Victor Ponta s-a intors in tara dupa ce marti seara s-a aflat la 10 minute distanta de aeroportul Ataturk din Istanbul in momentul cand a avut loc un atentat terorist.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )