Libnet.ro
UNICEF

22:30

Radu Banciu, despre plagiatul lui Victor Ponta: A durat atat cu comisia asta tehnica, cum dureaza cu Revolutia Romana (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre plagiatul lui Victor Ponta: A durat atat cu comisia asta tehnica, cum dureaza cu Revolutia Romana (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre subiectele zilei, printre care si faptul ca fostul premier Victor Ponta si-a plagiat lucrarea de doctorat, potrivit Comisiei. continuă pe B1

Radu Banciu, despre posibila frauda a liberalului Marian Petrache la locale: Sa nu va puna sfantul sa manipulati ca eu nu vreau sa ajung ca Dragnea! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre dosarul sefului PNL Ilfov Marian Petrache, care este anchetat pentru frauda la alegerile liberale. Asta e un.

Radu Banciu despre Brexit: Nu e mare diferenta intre votantul britanic si cel vasluian (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia britanicilor de a vota pentru iesirea din Uniunea Europeana si despre efectele deciziilor pe care le iau.

Radu Banciu: in momentul de fata, Zgonea este un nimeni. Va incerca sa ia oasele si pielea de pe statul roman (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca sesizarea formulata de fostul presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea privind modificarea Regulamentului Camerei.

Victor Ponta nu rateaza nicio ocazie de a critica tehnocratii lui Dacian Ciolos: Au venit, distrug si pleaca!

Victor Ponta nu ezita nicio ocazie de a-i face praf pe tehnocratii premierului Dacian Ciolos. Ultima declaratie a ministrului Comunicatilor, Marius Bostan l-a scos din minti pe Ponta care a avut o postare.

Victor Ponta a parasit aeroportul Ataturk, acolo unde a avut loc un atac terorist

Victor Ponta s-ar fi aflat undeva in proximitatea aeroportului Ataturk din Istanbul, acolo unde in urma cu mai putin de doua ore a avut loc un atac terorist. Nu e confirmat, dar din surse Victor.

Victor Ponta a fost aproape de aeroportul Ataturk, acolo unde a avut loc un atac terorist

Victor Ponta s-ar fi aflat undeva in proximitatea aeroportului Ataturk din Istanbul, acolo unde in urma cu mai putin de doua ore a avut loc un atac terorist. Nu e confirmat, dar din surse Victor.

Victor Ponta ataca tehnocratii lui Ciolos: Ce treaba au ei? Au venit, distrug si pleaca!

Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj in care sustine ca tehnocratii lui Dacian Ciolos nu fac altceva decat sa distruga, comentand astfel declaratia ministrului.

Veste proasta pentru Victor Ponta! Comisia Tehnica a decis in privinta lucrarii sale de doctorat

Fostul premier Victor Ponta a plagiat in lucrarea sa de doctorat, a stabilit Comisia Tehnica din cadrul Consiliului Nationale de Atestare a Diplomelor CNATDCU), urmand ca raportul final sa fie supus votului in Consiliul General de joi, au declarat surse din Ministerul Educatiei.

Punctul de vedere al Comisiei Tehnice a CNATDCU: Victor Ponta a plagiat (Surse)

Fostul premier Victor Ponta a plagiat in lucrarea sa de doctorat, a stabilit Comisia Tehnica din cadrul Consiliului Nationale de Atestare a Diplomelor CNATDCU), au declarat surse din Ministerul Educatiei pentru Mediafax. Raportul final al comisiei va intra joi dimineata in analiza Consiliul General al CNATDCU. Potrivit unor surse HotNews. ro, decizia de plagiat in comisia juridica s-a stabilit cu un vot de 4 la 3.

SURSE: Victor Ponta a plagiat lucrarea de doctorat, potrivit Comisiei Tehnice din CNATDCU

Fostul premier Victor Ponta si-a plagiat lucrarea de doctorat, potrivit Comisiei Tehnice din cadrul Consiliului Nationale de Atestare a Diplomelor, iar raportul final urmeaza sa fie supus la vot in Consiliul Ge.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3046 seconds )