Libnet.ro
UNICEF

09:15

Fostul presedinte Traian Basescu la HotNews.ro LIVE: Sa ajungi intr-o justitie in care procurorii sa se acuze reciproc ca au creat grup infractional organizat este mult prea mult

Hotnews Hotnews,
 Fostul presedinte Traian Basescu la HotNews.ro LIVE: Sa ajungi intr-o justitie in care procurorii sa se acuze reciproc ca au creat grup infractional organizat este mult prea mult

Fostul presedinte Traian Basescu, primul pe lista PMP pentru alegerile europarlamentare, a declarat, marti, la HotNews. ro LIVE, ca s-a ajuns la cea mai ridicola situatie in justitia din Romania, respectiv procurorii sa se acuze reciproc ca au creat grup infractional organizat, el apreciind ca este mult prea mult. Basescu a vorbit si despre fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi, despre care a spus ca si-a stricat imaginea si a stricat mult in justitie cu spectacolul catuselor, in 2015, spectacol in spatele caruia au stat si abuzuri. De la acel spectacol al catuselor a inceput degradarea justitiei, a afirmat Basescu. El s-a referit si la referendumul pentru justitie, afirmand ca daca va fi validat nu va avea efecte, pentru ca trebuie modificata Constitutia, iar daca nu va trece, va fi o infrangere foarte grea pentru presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Hotnews

LIVE Ce plan are PMP pentru Parlamentul European. Fostul presedinte Traian Basescu discuta LIVE la HotNews.ro: in campania electorala ar fi trebuit sa fim onesti cu romanii si sa le vorbim mai mult despre Europa

Fostul presedinte Traian Basescu, primul pe lista PMP pentru alegerile europarlamentare, este invitat marti, de la ora 12. 00, la HotNews. ro LIVE. Temele de discutie vizeaza subiecte de actualitate la nivelul Uniunii Europene si implicatiile lor pentru Romania. nterviul va fi transmis LIVE pe paginile de Facebook si YouTube ale HotNews. ro. El a spus ca actuala campanie electorala nu este una obisnuita, axandu-se pe problematica interna, ci nu pe probleme legate de Uniunea Europeana, asa cum ar fi trebuit. in campania electorala ar fi trebuit sa fim onesti cu romanii si sa le vorbim mai mult despre Europa, a afirmat Basescu.

Ce plan are PMP pentru Parlamentul European. Fostul presedinte Traian Basescu, invitat marti, de la ora 12.00, la HotNews.ro LIVE

Fostul presedinte Traian Basescu, primul pe lista PMP pentru alegerile europarlamentare, este invitat marti, de la ora 12. 00, la HotNews. ro LIVE. Temele de discutie vizeaza subiecte de actualitate la nivelul Uniunii Europene si implicatiile lor pentru Romania. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatului, pe temele anuntate in articol, pana marti la ora 11. 00, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Nu vor fi aprobate comentariile care contin injurii sau atacuri la persoana.

Traian Basescu: Mi-as dori ca acesti primitivi care au invelit crucile soldatilor romani sa raspunda in fata legii pentru profanare

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat, sambata, la Timisoara, critici dure in legatura cu actiunea unor primitivi de a imbraca in pungi de gunoi cruci ale militarilor romani dintr-un cimitir din Bacau. B[sescu sustine ca incidentul are loc dupa un sir de evenimente sovine sustinute de UDMR.

Descoperiti. Trei subiecte de care se teme Traian Basescu

Andreea Sava a prezentat, sambata seara, in exclusivitatela Antena 3, subiectele despre care fostul presedine Traian Basescu nu vorbeste niciodata in aparitiile sale media. Primul subiect o are in.

TRAIAN BASESCU: Am vazut niste primitivi care au imbracat in pungi de gunoi crucile militarilor romani

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu, candidat al PMP pentru alegerile europarlamentare, a criticat, in cadrul unei conferinte de presa, la Timisoara, actiunea unor primitivi de a imbraca in pungi de gunoi mai multe cruci ale militarilor romani dintr-un cimitir din Bacau, spunand ca acest eveniment vine dupa un sir de evenimente sovine sustinute de UDMR.

Traian Basescu: Eu consider ca nu mi-am terminat cariera. Am promis eu ca ma retrag dupa ce imi termin mandatul dar uite ca nu se poate

Fostul presedinte Traian Basescu a subliniat, intr-o conferinta de presa la PMP, ca nu e timpul ca el sa isi incheie cariera politica si, chiar daca, spunea ca se va retrage dupa cele doua mandate de.

Traian Basescu, despre profanarea mormintelor eroilor romani: Resping atitudinea extremistilor unguri si a UDMR care nu ii mai reprezinta pe minoritarii unguri (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a condamnat incidentul de la Darmanesti unde un grup de extremisti maghiari au profanat cimitirul eroilor Valea Uzului acoperind crucile militarilor romani si un monument cu.

TRAIAN BASESCU: Exista un risc pentru referendum, asa cum este el, cu intrebari prost puse

Traian Basescu, candidatul PMP pentru alegerile europarlamentare, a declarat astazi, la Timisoara, ca are mai multa importanta daca presedintele Klaus Iohannis pierde referendumul pe Justitie, decat daca l-ar castiga.

Traian Basescu: Nu exclud posibilitatea ca Emil Boc sa fie candidat al PNL si PMP pentru un nou mandat de primar

Presedintele de onoare al PMP, Traian Basescu, candidat la alegerile europarlamentare din 26 mai, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca nu exclude posibilitatea ca Emil Boc sa fie candidat al PNL si al PMP pentru un nou mandat de primar.

Descoperiti. Cum s-a suparat Elena Udrea ca Traian Basescu o sustine pe Kovesi

Andreea Sava a prezentat la Antena 3, in exclusivitate, in cadrul emisiunii Descoperiti, episodul contradictoriu dintre Elena Udrea si Traian Basescu, pe motivul sustinerii Laurei Codruta Kovesi la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )