Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul primar al comunei Bilteni a fost eliberat din arestul preventiv inainte de sarbatorile de iarna

Adevărul Adevărul,
Fostul primar al comunei Bilteni a fost eliberat din arestul preventiv inainte de sarbatorile de iarna

Fostul primar al comunei Bilteni, Gheorghe Pasarin, a fost eliberat din arest preventiv de Curtea de Apel Craiova inainte de sarbatorile de iarna. continuă pe Adevărul

Fostul primar Constantin Parvulescu a fost eliberat din penitenciar. A executat patru ani si jumatate de inchisoare dintr-o condamnare de sapte ani

Fostul primar al comunei Farcasesti, Constantin Parvulescu, condamnat la sapte ani de inchisoare pentru luare de mita, a fost eliberat din Penitenciarul Targu Jiu.

Noi acuzatii pentru fostul primar Piedone in dosarul Colectiv

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al sectorului 4 din Capitala, ar putea fi plasat sub control judiciar dupa ce procurorii l-au informat miercuri ca este acuzat de o noua fapta de abuz in serviciu in dosarul tragediei din Colectiv, soldat cu 62 de morti si peste 100 de raniti.

Dan Sova, scos din Arestul Capitalei si dus la DNA - surse

Dan Sova a fost scos miercuri din Arestul Capitalei si dus la DNA pentru a da declaratii.

Comisarul Ilie Lugu, fostul primar al orasului Rovinari, acuzat pentru doua infractiuni de luare de mita

Comisarul Ilie Lungu, din cadrul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului Gorj si fost primar al orasului Rovinari, a fost retinut de DNA, in urma unui flagrant in care este acuzat de luare de mita.

Fostul primar al Resitei, Mihai Stepanescu, a fost trimis in judecata pentru luare de mita

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Timisoara au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a primarului municipiului Resita, la data faptelor, Mihai Stepanescu, pentru savarsirea a doua infractiuni de luare de mita.

Fostul primar al municipiului Resita Mihai Stepanescu, trimis in judecata

Procurorii DNA Timisoara l-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Mihai Stepanescu, primar al municipiului Resita, judetul Caras-Severin, la data faptelor, pentru doua infractiuni de luare de mita.

REVISTA BLOGURILOR. Tolontan: Doua ambulante private ar fi fost intoarse din drum, in noaptea incendiului din Colectiv

Pe blogurile de joi citim despre doua ambulante private, carora le-ar fi fost interzis accesul in zona interventiei, in noaptea incendiului din clubul bucurestean Colectiv, dar si despre teama de schimbare a clasei politice din Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )