Libnet.ro
UNICEF

06:15

Fostul sef ANI Horia Georgescu s-a prezentat la Politie. Ce a declarat

România Liberă România Liberă,
Fostul sef ANI Horia Georgescu s-a prezentat la Politie. Ce a declarat

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu a fost, joi, la Sectia 3 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga dupa ce a fost eliberat din arest si pus sub control judiciar, el spunand ca este o procedura stabilita de instanta, pe care o respecta. continuă pe România Liberă

Fostul presedinte al ANI Horia Georgescu a fost la Politie, pentru controlul judiciar

Horia Georgescu s-a prezentat, joi, la Sectia 3 Politie din Capitala, obligatie prevazuta de masura controlului judiciar aplicata in cazul fostului presedinte al Agentiei Nationale de Integritate ANI).

Fostul presedinte al ANI Horia Georgescu a fost la Politie, pentru controlul judiciar

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu a fost, joi, la Sectia 3 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga dupa ce a fost eliberat din arest si pus sub control judiciar, el spunand ca este o procedura stabilita.

Horia Georgescu, la politie pentru controlul judiciar: Conditiile au fost dictate de instanta si le respect ca atare (VIDEO)

Horia Georgescu a ajuns joi dimineata la politie pentru controlul judiciar, informeaza B1 TV. E o procedura care asa se face. Conditiile controlului judiciar au fost dictate de instanta si le respect ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )