Libnet.ro
UNICEF

19:15

Fostul presedinte al ANI Horia Georgescu a fost la Politie, pentru controlul judiciar

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fostul presedinte al ANI Horia Georgescu a fost la Politie, pentru controlul judiciar

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu a fost, joi, la Sectia 3 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga dupa ce a fost eliberat din arest si pus sub control judiciar, el spunand ca este o procedura stabilita. continuă pe Wall-Street Ro

Fostul presedinte al ANI Horia Georgescu a fost la Politie, pentru controlul judiciar

Horia Georgescu s-a prezentat, joi, la Sectia 3 Politie din Capitala, obligatie prevazuta de masura controlului judiciar aplicata in cazul fostului presedinte al Agentiei Nationale de Integritate ANI).

Fostul sef ANI Horia Georgescu s-a prezentat la Politie. Ce a declarat

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu a fost, joi, la Sectia 3 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga dupa ce a fost eliberat din arest si pus sub control judiciar, el spunand ca este o procedura stabilita de instanta, pe care o respecta.

Horia Georgescu, la politie pentru controlul judiciar: Conditiile au fost dictate de instanta si le respect ca atare (VIDEO)

Horia Georgescu a ajuns joi dimineata la politie pentru controlul judiciar, informeaza B1 TV. E o procedura care asa se face. Conditiile controlului judiciar au fost dictate de instanta si le respect ca.

Fostul presedinte al Braziliei, Lula da Silva, anchetat pentru trafic de influenta

Parchetul federal din Brazilia a deschis, joi, o ancheta contra fostului presedinte Luiz Inacio Lula da Silva pentru presupus trafic de influenta, prin care era ajutata o firma de constructii sa castige contracte in strainatate, dupa ce a parasit puterea, informeaza AFP.

Fostul presedinte american George H.W. Bush a cazut si si-a fracturat o vertebra la gat

Fostul presedinte american George H. Bush a cazut miercuri, in timp ce se afla la resedinta sa de vara din Kennebunkport, Maine, si si-a fracturat o vertebra la gat, dar viata sa nu este in pericol, a anuntat purtatorul sau de cuvant, Jim McGrath, citat de CNN.

Elena Udrea a ajuns cu jumatate de ora intarziere la politie pentru controlul judiciar

Elena Udrea a ajuns marti la sectia 2 de Politie cu jumatate de ora intarziere, din cauza traficului aglomerat, dupa cum a precizat aceasta, informeaza B1 TV. Fostul ministru a venit direct de la Constanta, iar.

SUA: Fiul unui politist din Boston, sustinator al Statului Islamic, a fost arestat pentru complot terorist

Departamentul american de Justitie a anuntat arestarea fiului unui fost capitan de politie din Boston, care s-a declarat sustinator al gruparii jihadiste Statul Islamic. Acesta planuia sa detoneze un dispozitiv.

Ion Rusu, cumnatul lui Vlad Filat, si fiul sau au fost retinuti pentru 72 de ore in dosarul creditelor neperformante de la Banca de Economii

Ion Rusu, cumnatul si nasul lui Vlad Filat, si Vladimir Rusu, fiul lui Ion Rusu si nepotul lui Vlad Filat, au fost retinuti de ofiterii Centrului National Anticoruptie in dosarul creditelor neperformante de la.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )