Libnet.ro
UNICEF

06:00

Fostul sef al Pentagonului considera ca lupta impotriva Statului Islamic ar putea dura 30 de ani

B1 B1,
Fostul sef al Pentagonului considera ca lupta impotriva Statului Islamic ar putea dura 30 de ani

Lupta impotriva extremistilor din cadrul organizatiei Stat Islamic SI) va fi dificila si ar putea dura 30 de ani din cauza deciziilor luate de Barack Obama, considera fostul sef al Pentagonului, Leon . continuă pe B1

Leon Panetta, fostul sef al Pentagonului, crede ca lupta impotriva Statului Islamic ar putea dura 30 de ani

Fostul sef al Pentagonului, Leon Panetta, este de parere ca lupta impotriva extremistilor din cadrul organizatiei Stat Islamic va fi dificila si ar putea dura 30 de ani din cauza deciziilor luate de Barack Obama.

Primul bombardament belgian impotriva Statului Islamic in Irak

Un avion de lupta F-16 belgian a lansat pentru prima oara, duminica, o bomba cu ghidaj GPS in Irak impotriva unui obiectiv al jihadistilor din organizatia terorista Statul Islamic SI), a anuntat Ministerul.

Operatiunile militare impotriva Statului Islamic costa SUA 10 milioane de dolari pe zi

Operatiunile impotriva statului islamic in Siria si Irak, chiar daca in momentul acesta se limiteaza doar la lovituri aeriene, sunt foarte costisitoare. Autoritatile americane au anuntat ca aceata operatiune costa 10 milioane de dolari pe zi. Franta nu a facut o evaluare, dar nu este deloc ieftina interventia aviatiei militare franceze in Irak impotriva jihadistilor.

Tony Abbott: Australia a autorizat raiduri aeriene si mobilizarea fortelor speciale impotriva Statului Islamic

Australia a autorizat, vineri, raiduri aeriene si mobilizarea fortelor speciale impotriva organizatiei Stat Islamic SI) in Irak, alaturandu-se astfel coalitiei internationale, a anuntat premierul australian,.

Implicarea NATO impotriva Statului Islamic din Levant: studiu de fezabilitate

Elemente militare, cat si politice ingreuneaza luarea unui asemenea decizii de catre statele membre NATO.

Bunicute cu arma in mana se chinuie sa tina piept Statului Islamic in Kobani, Siria

Femei cu arma in mana tin piept atacurilor Statului Islamic in orasul sirian Kobani. Kobani, care se afla in imediata apropiere a granitei cu Turcia, a fost descris ca orasul pe care lumea nu-si poate permite sa-l piarda in mainile teroristilor.

Parlamentul Turciei aproba participarea la operatiuni contra Statului Islamic

Turcia poate ordona de astazi operatiuni militare impotriva extremistilor musulmani din cadrul gruparii Statul Islamic, dupa ce parlamentul de la Ankara a votat cu o larga majoritate o rezolutie in acest sens, relateaza BBC.

Cine este Peter Kassig, desemnat drept urmatoarea victima a Statului Islamic: fost soldat american reintors in Siria pentru a ajuta refugiatii

Peter Kassig a ajuns prima data in Orientul Mijlociu ca soldat al armatei Statelor Unite ale Americii si s-a reintors acolo ca tehnician medical, simtindu-se dator sa ajute victimele razboiului. Kassig este, dupa cum anunta Statul Islamic in filmul decapitarii celui de-al doilea britanic Alan Henning, urmatoarea victima de origine americana.

DNA cere inchisoare cu executare pentru fostul sef al Parchetului Sectorului 4, procurorul Mihai Betelie

DNA a soliciat, luni, Curtii de Apel Bucuresti, condamnarea fostului sef al Parchetului Sectorului 4 Bucuresti, Mihai Betelie, la o pedeapsa cu executare, in dosarul in care este acuzat ca a efectuat operatiuni financiare incompatibile cu functia sa.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )