Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a ajuns, luni dimineata, la DNA, in cazul mortii politistului Gigina: Este o cruce pe care o sa o port toata viata. Nu am stiut de accident

România Liberă România Liberă,
Fostul vicepremier Gabriel Oprea a ajuns, luni dimineata, la DNA, in cazul mortii politistului Gigina: Este o cruce pe care o sa o port toata viata. Nu am stiut de accident

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a ajuns, luni dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina, care a incetat din viata, in octombrie 2015, in timp ce deschidea coloana oficiala a fostului Ministru de Interne. continuă pe România Liberă

Fostul copresedinte PNL Vasile Blaga audiat la DNA Ploiesti

Fostul copresedinte al PNL, Vasile Blaga, a ajuns luni dimineata la sediul DNA Ploiesti pentru a fiu audiat de procurorii anticoruptie, informeaza B1 TV. Blaga nu a dorit sa dea declaratii in fata.

Gabriel Oprea, la DNA

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a ajuns in aceasta dimineata la DNA. Citarea acestuia era asteptata avand in vedere avizul favorabil anchetarii fostului senator dat de presedintele Romaniei la finalul saptamanii trecute.

NEWS ALERT. Presedintele Klaus Iohannis a transmis ministrului Justitiei avizul oficial pentru inceperea urmaririi penale a lui Gabriel Oprea. DNA poate sa il ancheteze pe fostul vicepremier pentru moartea agentului Bogdan Gigina

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, ministrului Justitiei avizul oficial pentru inceperea urmaririi penale a lui Gabriel Oprea. Astfel, procurorii anticoruptie pot incepe anchetarea fostului vicepremier, in cazul mortii politistului Bogdan Gigina.

Gabriel Oprea, suspect in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina: inca o data, imi cer iertare familiei. Cand am venit la MAI, am vrut sa merg cu masina mea

Fostul ministru al Afacerilor Interne Gabriel Oprea a declarat, la iesirea de la DNA, ca are calitatea de suspect in cazul mortii politistului Bogdan Gigina, aratand ca in seara de 20 octombrie 2015 s-a intamplat un accident nefericit, o tragedie si cere iertare familiei acestuia. inainte de a intra in sediul parchetului, Oprea a stat mai multe minute la coada.

Gigi Becali, dezvaluire bomba despre Gabriel Oprea: A primit ordin sa ma ancheteze

Fostul vicepremier si ministru de Interne al Romaniei, Gabriel Oprea, s-a prezentat din nou la sediul DNA, pentru a fi pus sub acuzare de ucidere din culpa in dosarul privind moartea politistului Bogdan Gi.

Atitudine socanta. Parintii lui Bogdan Gigina se pregatesc sa comemoreze un an de la moartea baiatului lor. Gabriel Oprea se gandeste numai la el: Este o tragedie prin care trebuie sa trec

Cu trei zile inainte ca parintii politistului Bogdan Gigina sa comemoreze un an de cand fiul lor si-a pierdut viata, intr-un accident de motocicleta, in timp ce deschidea coloana oficiala a lui Gabriel Oprea, fostul vicepremier a declarat ca inceperea urmaririi penale intr-un dosar de ucidere in culpa, deschis de procurorii anticoruptie, reprezinta o o tragedie prin care trebuie sa treaca si o cruce pe care trebuie sa o poarte.

Gabriel Oprea, audiat la DNA pentru ucidere din culpa

Gabriel Oprea, fost viceprim-ministru pentru Securitate Nationala si ministru al Afacerilor Interne, s-a prezentat, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Gabriel Oprea a fost citat in.

Gabriel Oprea: Cer iertare familiei politistului Gigina. E o tragedie prin care trebuie sa trec cu demnitate

Gabriel Oprea, fost viceprim-ministru pentru Securitate Nationala si ministru al Afacerilor Interne, s-a prezentat, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind citat in dosarul privind.

Gabriel Oprea, la DNA pentru a fi pus oficial sub acuzare in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina: Ni s-a facut semn sa mergem mai departe. Nu mi-am dat sema de accident (VIDEO)

UPDATE La iesirea de la DNA, Gabriel Oprea a declarat ca era in timpul serviciului atunci cand a avut loc accidentul in care a murit Bogdan Gigina si ca masina in care se afla nu.

Klaus Iohannis a aprobat cererea DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea

Presedintele Klaus Iohannis a aprobat vineri cererea DNA de urmarire penala pentru ucidere din culpa a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea, potrivit unui comunicat al Administratiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )