Libnet.ro
UNICEF

8 Iun.

Fotbalistul Joel Darlington s-a sinucis la doar 20 de ani. Motivul este socant

Playtech Playtech,
Fotbalistul Joel Darlington s-a sinucis la doar 20 de ani. Motivul este socant

Fotbalistul Joel Darlington s-a sinucis la doar 20 de ani. Tanarul a activat la Bala Town prima liga din Tara Galilor). Sportivul a fost gasit spanzurat in garajul casei sale de catre familia lui. Motivul pentru care a comis o asemenea fapta a socat pe toata lumea. Fotbalistul Joel Darlington s-a sinucis la doar 20 . continuă pe Playtech

Digi Sport: Joel Darlington s-a sinucis la doar 20 de ani. Motivul este incredibil

Joel Darlington 20 de ani), jucatorul lui Bala Town prima liga din Tara Galilor) a fost gasit spanzurat, luni, in garajul casei sale. Motivul tanarului a fost faptul ca, in cariera foarte scurta, a suferit un numar mare de accidentari, care i-au impiedicat in repetate randuri evolutia carierei sportive.

Larisa Dumitra are doar 15 ani si a plecat de acasa din Piatra-Neamt. Fata este de negasit de doua zile. Parintii o cauta peste tot

O alta minora de 15 ani a plecat de la domiciliu si nu a mai venit acasa de doua zile. Politistii Serviciului de Investigatii Criminale si cei ai Politiei municipiului Piatra-Neamt continua activitatile.

inca o TRAGEDIE la Marea Neagra: O tanara poeta de doar 19 ani si-a gasit sfarsitul pe plaja din Vama Veche (FOTO)

Andra Elena Mirza, o tanara poeta in varsta de 19 ani din Ploiesti, si-a gasit sfarsitul pe plaja din Vama Veche, scrie EVZ. Tragedia a inceput duminica, 4 august 2019, atunci cand fata de 19 ani se.

ştiri de la Playtech

actualitate, 8 Iun.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )