Libnet.ro
UNICEF

22:45

FOTO+VIDEO. Un elicopter SMURD de la Iasi s-a prabusit in Republica Moldova. Patru persoane au murit. Primele marturii

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO. Un elicopter SMURD de la Iasi s-a prabusit in Republica Moldova. Patru persoane au murit. Primele marturii

Un elicopter SMURD Iasi s-a prabusit in raionul Cantemir in timp ce se indrepta spre Cahul pentru a prelua un pacient. Patru persoane au murit, anunta Radio Romania Chisinau. continuă pe România Liberă

Un elicopter SMURD de la Iasi s-a prabusit in Republica Moldova. O persoana a murit

Un elicopter SMURD Iasi s-a prabusit in raionul Cantemir in timp ce se indrepta spre Cahul pentru a prelua un pasager: Cel putin o persoana a MURIT, anunta PROTV Moldova.

Premierul Dacian Ciolos transmite condoleante familiilor victimelor accidentului din Republica Moldova, in care a fost implicat un elicopter SMURD Iasi

Premierul Dacian Ciolos transmite condoleante familiilor victimelor accidentului aviatic din Republica Moldova, in care a fost implicat un elicopter SMURD. Seful Executivului a precizat, joi, ca statul.

Cineva a murit salvand o alta persoana. Rezervoarele au explodat de trei ori Primele declaratii in cazul elicopterului SMURD care s-a prabusit in Republica Moldova (VIDEO)

Un elicopter SMURD Iasi s-a prabusit in Republica Moldova. Patru oameni au murit, iar unul a decedat incercand sa salveze o alta persoana, a sustinut primarul satului Harai, raionul.

Coincidenta macabra: Un elicopter SMURD s-a prabusit la 10 ani de la cea mai mare tragedie din istoria serviciului de urgenta

Un elicopter SMURD Iasi s-a prabusit, joi, in Republica Moldova. Patru oameni au murit, unul dintre ei decedand in timp ce incerca sa salveze o alta persoana. Detalii AICI) Elicopterul,.

Cine sunt cele patru victime din elicopterul SMURD prabusit. Drama familiilor lasate in urma: Toti erau casatoriti si aveau copii (FOTO VIDEO)

Medicul de urgenta Mihaela Dumea si asistentul Gabi Sandu se aflau amandoi la bordul elicopterului SMURD Iasi, care s-a prabusit in cursul zilei de 2 iunie in zona localitatii Haragas,.

Elicopter SMURD, prabusit in Republica Moldova

Un elicopter SMURD in care se aflau patru persoane s-a prabusit in localitatea Haragas din Cantemir, Republica Moldova. Potrivit ofiterului de presa al DSE, Diana Turcanu, unul dintre membrii echipajului a fost gasit mort, anunta Unimedia, conform.

Patru oameni au murit dupa ce un elicopter SMURD s-a prabusit in Republica Moldova. Procurorii au deschis dosar penal. Primele imagini de la locul tragediei

Un elicopter SMURD s-a parbusit in Republica Moldova. Initial el disparuse de pe radar, uletrior s-a descoperit ca aparatul de zbor s-a parbusit, scrie libertatea. ro. Stire in curs de.

Un elicopter SMURD s-a prabusit in Republica Moldova. Patru oameni au murit. Primele imagini de la locul tragediei

Un elicopter SMURD s-a parbusit in Republica Moldova. Initial el disparuse de pe radar, uletrior s-a descoperit ca aparatul de zbor s-a parbusit, scrie libertatea. ro. Stire in curs de.

VIDEO Ultimele imagini din ziua tragediei cu cei patru membri ai SMURD Iasi care au murit dupa prabusirea elicopterului in Republica Moldova

Cei patru membri ai echipajului SMURD care s-a prabusit in Republica Moldova au fost surprinsi intr-un fimulet realizat pe stadionul Dinamo din Chisinau, in timp ce transferau o femeie de 85 de ani.

Premonitiile macabre ale pilotului mort in accidentul aviatic SMURD Iasi. Ultimul interviu: imi cunosc limitele. Una e sa zbori si alta e sa mergi pe trotuar

Doru Gavril, pilotul care a decedat in urma prabusirii elicopterului SMURD Iasi in Republica Moldova avea o experienta de peste 30 de ani in pilotaj, lucrand in domeniu din 1985. Alaturi de el, in tragedia ce a avut loc in tara vecina si-au mai pierdut viata medicul Mihaela Dumea, asistentul Gabi Sandu si copilotul Voicu Socae.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )