Libnet.ro
UNICEF

07:15

Un elicopter SMURD s-a prabusit in Republica Moldova. Patru oameni au murit. Primele imagini de la locul tragediei

Antena3 Antena3,
Un elicopter SMURD s-a prabusit in Republica Moldova. Patru oameni au murit. Primele imagini de la locul tragediei

Un elicopter SMURD s-a parbusit in Republica Moldova. Initial el disparuse de pe radar, uletrior s-a descoperit ca aparatul de zbor s-a parbusit, scrie libertatea. ro. Stire in curs de. continuă pe Antena3

Patru oameni au murit dupa ce un elicopter SMURD s-a prabusit in Republica Moldova. Procurorii au deschis dosar penal. Primele imagini de la locul tragediei

Un elicopter SMURD s-a parbusit in Republica Moldova. Initial el disparuse de pe radar, uletrior s-a descoperit ca aparatul de zbor s-a parbusit, scrie libertatea. ro. Stire in curs de.

FOTO+VIDEO. Un elicopter SMURD de la Iasi s-a prabusit in Republica Moldova. Patru persoane au murit. Primele marturii

Un elicopter SMURD Iasi s-a prabusit in raionul Cantemir in timp ce se indrepta spre Cahul pentru a prelua un pacient. Patru persoane au murit, anunta Radio Romania Chisinau.

Un elicopter SMURD s-a prabusit in Republica Moldova. Echipajul era format din romani. Patru persoane au murit (VIDEO)

UPDATE: Printre victime se afla un asistent, un medic femeie de la SMURD, pilotul si copilotul, informeaza bzi. ro. UPDATE: Primarul satului a spus ca s-au depistat patru cadavre, trei dintre ele carbonizate.

Coincidenta macabra: Un elicopter SMURD s-a prabusit la 10 ani de la cea mai mare tragedie din istoria serviciului de urgenta

Un elicopter SMURD Iasi s-a prabusit, joi, in Republica Moldova. Patru oameni au murit, unul dintre ei decedand in timp ce incerca sa salveze o alta persoana. Detalii AICI) Elicopterul,.

Imagini surprinse cu elicopterul SMURD prabusit in Republica Moldova cu mai putin de o luna inainte de tragedie

Aparatul de zbor prabusit in Republica Moldova, aflat in dotarea unitatii SMURD Iasi, a fost inregistrat video la inceputul lunii mai.

Cine era pilotul avionului care s-a prabusit in Republica Moldova. Politist salvat de acelasi echipaj: Cei care salveaza vieti mor

Comandatul elicopterului SMURD prabusit in Republica Moldova era botosanean. Acesta avea o experinta deosebita si era foarte atasat de pamanturile natale, efectuand zeci de misiuni pentru salvarea botosanenilor. Acelasi echipaj a salvat viata unui politist care a izbucnit in lacrimi la aflarea vestii.

UPDATE Un elicopter romanesc SMURD s-a prabusit in Republica Moldova, in conditii de ceata / Toate cele patru persoane de la bord si-au pierdut viata

Un elicopter romanesc SMURD cu patru persoane aflate la bord - pilotul, copilotul, un doctor si un asistent medical - s-a prabusit joi in raionul Cantemir din Republica Moldova, in conditii de ceata si ploaie. Toate cele patru persoane au murit in urma impactului cu solul. Elicopterul transportase o batrana la Chisinau si se indrepta spre un alt blonav, o persoana care suferise un accident cardio-vascular, dar s-a prabusit la putin timp dupa decolare. UPDATE 21:40 Procurorul sef al Republicii Moldova: Martorii spun ca motorul s-a oprit in zborUPDATE 20. 30 MAI: Membrii echipajului SMURD decedati in R. Moldova - peste 5 ani experienta pe elicopter.

Cineva a murit salvand o alta persoana. Rezervoarele au explodat de trei ori Primele declaratii in cazul elicopterului SMURD care s-a prabusit in Republica Moldova (VIDEO)

Un elicopter SMURD Iasi s-a prabusit in Republica Moldova. Patru oameni au murit, iar unul a decedat incercand sa salveze o alta persoana, a sustinut primarul satului Harai, raionul.

Primele imagini de la locul tragediei din Republica Moldova

Toti cei patru membri ai echipajului au murit dupa ce un elicopter SMURD s-a prabusit joi in raionul Cantemir din Republica Moldova. Elicopterul care s-a prabusit apartine de Inspectoratul pentru.

Posibila cauza a tragediei aviatice din Republica Moldova

Patru persoane au murit dupa ce un elicopter SMURD s-a prabusit, in jurul orei 14. 15, intr-o localitate din raionul Cantemir din Republica Moldova. O posibila cauza a tragediei aviatice ar putea fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )