Libnet.ro
UNICEF

12:15

FOTO+VIDEO. Mii de oameni participa la marsuri in intreaga lume impotriva presedintelui Donald Trump, acuzat ca nu respecta drepturile femeilor

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO. Mii de oameni participa la marsuri in intreaga lume impotriva presedintelui Donald Trump, acuzat ca nu respecta drepturile femeilor

Sute de persoane au luat parte sambata la o manifestatie in favoarea drepturilor femeilor in fata sediului Ambasadei Statelor Unite de la Berlin, in ziua in care la Washington este programat un important mars politic cu un mesaj similar catre noul presedinte Donald Trump. continuă pe România Liberă

Mii de oameni participa la marsuri in intreaga lume impotriva presedintelui Donald Trump, acuzat ca nu respecta drepturile femeilor

Sute de persoane au luat parte sambata la o manifestatie in favoarea drepturilor femeilor in fata sediului Ambasadei Statelor Unite de la Berlin, in ziua in care la Washington este programat un important mars politic cu un mesaj similar catre noul presedinte Donald Trump.

VIDEO Mii de oameni, in frunte cu Robert De Niro, Cher si Alec Baldwin, au protestat la New York fata de investirea lui Trump

Mii de oameni, inclusiv un grup de celebritati de la Hollywood, in frunte cu Robert De Niro, Cher si Alec Baldwin, au iesit in strada la New York joi, cu o zi inainte de investirea lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite, pentru a protesta fata de republican, relateaza New York Times.

LIVE Washingtonul, invadat de caciuli roz dupa o serie de marsuri anti-Trump in intreaga lume

Un Mars al femeilor are loc Washington. Actiuni similare au avut loc in intreaga lume, in semn de protest fata de presedintele american Donald Trump, care si-a inceput mandatul la Casa Alba, relateaza Reuters.

Marsuri anti-Trump in intreaga lume: Australia, Noua Zeelanda si Japonia au dat startul

Mii de manifestanti din Australia si Noua Zeelanda au luat parte sambata la primele marsuri de protest organizate in toata lumea fata de presedintele american Donald Trump, care si-a inceput mandatul la Casa Alba, relateaza Reuters.

Australia: Soferul unei masini a intrat intentionat intr-o multime de oameni. 3 persoane au murit si 20 sunt grav ranite (FOTO, VIDEO)

Cel putin 3 persoane si-au pierdut viata si 20 de persoane au fost ranite dupa ce un vehicul a intrat intr-o multime de oameni in centrul orasului Melbourne, al doilea cel mai mare din.

FOTO + VIDEO. Avalansa dupa cutremurele din Italia. Un hotel a fost inghitit de zapada. Zeci de oameni presupusi morti

O avalansa puternica a reusit sa acopere un hotel din Pescara, dupa ce ieri, Italia a fost lovita de patru cutremure. Trei oameni sunt dati disparuti in urma acestui incident, pompierii incercand sa gaseasca victimele si persoanele care au ramas blocate in hotel, arata AP.

CRONOLOGIE. Ce stim pana acum despre incendiul din Bamboo |FOTO + VIDEO

In jurul orei 03. 00 dimineata, sute de oameni se inghesuiau sa iasa din clubul Bamboo din Capitala, care luase foc. La ora transmiterii acestei stiri, pompierii inca se lupta cu focul, iar 10 oameni sunt internati in spital, din cauza focului si a fumului inhalat.

FIRUL EVENIMENTELOR. Tot ce stim pana acum despre incendiul din clubul bucurestean Bamboo |FOTO + VIDEO

In jurul orei 03. 30 dimineata, sute de oameni se inghesuiau sa iasa din clubul Bamboo din Capitala, care luase foc. La ora transmiterii acestei stiri, la mai mult de 12 ore de la incendiu, la Bamboo au ramas pentru supraveghere sase autospeciale de stingere, o masina de descarcerare si o ambulanta SMURD.

BREAKING NEWS. Clubul de lux Bamboo din Bucuresti, mistuit de un incendiu. Cinci din cei 44 de raniti mai sunt internati. Martorii povestesc ca in club se fuma palmat |FOTO + VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit in clubul de lux Bamboo, din Bucuresti, in jurul orei 03. 44 de oameni au ajuns la spital, in urma incendiului. Dintre ei, cinci sunt in continuare internati. Pompierii inca incearca sa stinga focul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )