Libnet.ro
UNICEF

12:30

FOTO+VIDEO. Romania, in pericol in caz de cutremur puternic. 75% din locuitorii tarii ar fi afectati

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO. Romania, in pericol in caz de cutremur puternic. 75% din locuitorii tarii ar fi afectati

In cazul unui cutremur puternic in Romania, trei sferturi dintre locuitorii tarii ar fi afectati, infrastructura fiind in multe zone una critica , iar dotarile cu echipamente pentru misiuni de salvare-cautare in caz de cutremur fiind slabe sau absente, se arata in proiectul de consolidare a IGSU. continuă pe România Liberă

Incendiu puternic in Capitala. O casa a fost cuprinsa de flacari. Mai multe echipaje ale ISU intervin (FOTO+VIDEO)

Incendiu puternic in Capitala. O casa din Sectorul 4, pe strada Ramasagului, a fost cuprinsa de flacari! Arde acoperisul pe o suprafata de 500 de metri patrati. Noua autospeciale, un echipaj de.

Incendiu puternic in Capitala. O casa a fost cuprinsa de flacari. Mai multe echipaje ale ISU au intervenit (FOTO+VIDEO)

Incendiu puternic in Capitala. O casa din Sectorul 4 a fost cuprinsa de flacari. Au ars peste 500 de metri patrati din acoperis si etajul intai. Peste 10 autospeciale au intervenit pentru.

FOTO + VIDEO. Controversa privind echipa Sky News, care ar fi trucat reportajul despre traficul de arme din Romania, in atentia presei internationale

Scandalul provocat de reportajul realizat de jurnalistii britanici de la Sky News, privind presupusul trafic cu arme din Romania, a ajuns in atentia presei internationale. Astfel, publicatii precum The Independent si The Guardian au scris despre acuzatiile formulate atat de autoritatile de la Bucuresti, cat si de jurnalistul britanic Stuart Ramsay.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )