Libnet.ro
UNICEF

23:15

FOTO Accident mortal in judetul Vaslui cu pelerini care se intorceau de la moastele Sfintei Parascheva, de la Iasi

Adevărul Adevărul,
FOTO Accident mortal in judetul Vaslui cu pelerini care se intorceau de la moastele Sfintei Parascheva, de la Iasi

Trei persoane din judetul Galati care se intorceau de la pelerinajul la moastele Sfintei Parascheva, de la Iasi, au fost implicate in aceasta dimineata intr-un accident care a avut loc la pe DN 24, intre localitatile Codaesti si Miclesti. Conducatorul auto a murit, in urma impactului violent. continuă pe Adevărul

Accident mortal in judetul Vaslui cu pelerini care se intorceau de la moastele Sfintei Parascheva, de la Iasi

Trei persoane din Tecuci, judetul Galati care se intorceau de la pelerinajul la moastele Sfintei Parascheva, de la Iasi, au fost implicate in aceasta dimineata intr-un accident care a avut loc la pe DN 24, la Codaesti. Conducatorul auto, un barbat de 39 ani, a murit la scurt timp, la spital.

FOTO Ambulanta implicata intr-un accident mortal in judetul Vaslui

La cateva ore distante de la producerea accidentului mortal in care a fost implicat un grup de pelerini, ce se intorceau de la moastele Sfintei Parascheva, un alt accident grav a avut loc in judetul Vaslui, pe aceeasi ruta, la doar 15 kilometri distanta. O ambulanta aflata in misiune a lovit in plin, in timpul unei manevre de depasire, un autoturism al carei conducator auto a incercat sa schimbe directia de mers.

Carutasii, principalul pericol pe drumurile din judetul Vaslui

In ultimele zile in judetul Vaslui s-au inregistrat 3 accidente de circulatie in care au fost implicati conducatorii de vehicule cu tractiune animala. in cele trei cazuri politistii au intocmit dosare penale, efectuand cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

FOTO Accident pe bulevardul Lapusneanu. Un sofer a ajuns la spital

O persoana a fost ranita in urma unui accident care a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, pe bulevardul Alexandru Lapusneanu, din Constanta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )