Libnet.ro
UNICEF

21:45

FOTO Ambulanta implicata intr-un accident mortal in judetul Vaslui

Adevărul Adevărul,
FOTO Ambulanta implicata intr-un accident mortal in judetul Vaslui

La cateva ore distante de la producerea accidentului mortal in care a fost implicat un grup de pelerini, ce se intorceau de la moastele Sfintei Parascheva, un alt accident grav a avut loc in judetul Vaslui, pe aceeasi ruta, la doar 15 kilometri distanta. O ambulanta aflata in misiune a lovit in plin, in timpul unei manevre de depasire, un autoturism al carei conducator auto a incercat sa schimbe directia de mers. continuă pe Adevărul

FOTO Accident mortal in judetul Vaslui cu pelerini care se intorceau de la moastele Sfintei Parascheva, de la Iasi

Trei persoane din judetul Galati care se intorceau de la pelerinajul la moastele Sfintei Parascheva, de la Iasi, au fost implicate in aceasta dimineata intr-un accident care a avut loc la pe DN 24, intre localitatile Codaesti si Miclesti. Conducatorul auto a murit, in urma impactului violent.

Accident mortal in judetul Vaslui cu pelerini care se intorceau de la moastele Sfintei Parascheva, de la Iasi

Trei persoane din Tecuci, judetul Galati care se intorceau de la pelerinajul la moastele Sfintei Parascheva, de la Iasi, au fost implicate in aceasta dimineata intr-un accident care a avut loc la pe DN 24, la Codaesti. Conducatorul auto, un barbat de 39 ani, a murit la scurt timp, la spital.

Prim-procurorul Parchetului Judetean Ialomita a fost implicat intr-un accident rutier

Ion Aurelia, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe langa Tribunalul Ialomita, a fost implicat intr-un accident rutier, produs in zona localitatii ialomitene Balaciu. Din fericire el s-a ales cu rani usoare.

Egipt. 30 de persoane au murit intr-un accident rutier

30 de persoane si-au pierdut intr-un accident rutier in care au fost implicate trei microbuze, pe un drum din estul Egiptului, in provincia Aswan, transmite AFP, citand surse oficiale de la Cairo. in accidentul petr.

Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, a fost implicat intr-un accident rutier

Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, a fost implicat intr-un accident, in timp ce se indrepta, cu masina catre Romania. Potrivit presei din Republica Moldova, trei cai ar fi iesit dintr-o padure, iar unul.

Prahova: O persoana a murit si alte cinci au fost ranite intr-un accident petrecut pe DN1

Accident rutier grav pe DN 1, in zona localitatii Buda, din judetul Prahova. Un om a murit si alti cinci au fost raniti, dupa ce doua masini s-au ciocnit violent. La fata locului au ajuns mai multe echipaje.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )