Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Accident teribil la Razvad. Trei persoane au fost ranite dupa ce doua masini s-au ciocnit

Adevărul Adevărul,
FOTO Accident teribil la Razvad. Trei persoane au fost ranite dupa ce doua masini s-au ciocnit

Trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs, luni seara, in comuna damboviteana Razvad, unde doua autoturisme s-au ciocnit, iar una dintre masini s-a rasturnat. Echipajele de descarcerare au intervenit pentru a scoate una din victime din autoturismul rasturnat. continuă pe Adevărul

Ialomita: Un copil de 10 ani a murit, iar alte 5 persoane au fost ranite intr-un accident pe DN2A

Un copil de 10 ani a murit, iar alte 5 persoane au fost ranite intr-un accident produs duminica noaptea pe DN2A, la iesirea din Andrasesti spre Orboiesti. Din primele informatii furnizate de purtatorul de cuvant al ISU Ialomita, Lacramioara Chirea, in accident au fost implicate doua autoturisme, iar in urma impactului au rezultat sase victime: 3 copii si 3 adulti.

Un copil de 10 ani a murit, iar alte 5 persoane au fost ranite intr-un accident pe DN2A

Un copil de 10 ani a murit, iar alte 5 persoane au fost ranite intr-un accident produs duminica noaptea pe DN2A, la iesirea din Andrasesti spre Orboiesti. Din primele informatii furnizate de purtatorul de.

Accident grav in Dambovita! Sunt trei victime

Trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs, luni seara, in localitatea Razvad, judetul Dambovita, unde doua autoturisme s-au ciocnit, iar una dintre masini s-a rasturnat pe o.

Accident TERIBIL in Muntii Fagaras: SMURD-ul intervine chiar acum

Un elicopter SMURD a fost chemat in Muntii Fagaras, marti, 28 august, pentru a salva un turist roman care a cazut intr-o zona abrupta de aproximativ 40 de metri. Potrivit Salvamont Sibiu, turistul a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )