Libnet.ro
UNICEF

05:00

FOTO Artistii de la cele doua opere din Cluj au cantat pentru un bolnav de cancer

Adevărul Adevărul,
FOTO Artistii de la cele doua opere din Cluj au cantat pentru un bolnav de cancer

O mana de artisti si prieteni s-au intalnit miercuri seara, 18 decembrie, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj, la un eveniment caritabil organizat de ei pentru Adrian Florin Ladar, un clujean de 45 de ani diagnosticat cu o tumora cancerigena si Parkinson. Manifestarea a fost gandita atat ca sa il incurajeze pe clujean in lupta cu cancerul, cat si ca sa stranga bani pentru tratamentul lunar. continuă pe Adevărul

Colindul antisemit de la TVR: amenzi de 10.000 de lei pentru doua institutii din Cluj

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a amendat cu cate 5. 000 de lei Regia Autonoma de Transport Urban Cluj-Napoca - in cadrul careia functioneaza corul Dor Transilvan - si Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Cluj, pentru interpretarea colindului antisemit la TVR 3 de catre Ansamblul Dor transilvan, a declarat pentru HotNews. ro presedintele CNCD, Csaba Asztalos.

Rusia si Ucraina semneaza un acord ce inlatura obstacolele comerciale dintre cele doua tari

Rusia siUcraina au semnat, marti, un acord destinat eliminarii obstacolelor comerciale dintre cele doua tari, in cadrul unei vizite in Rusia a presedintelui ucrainean Viktor Ianukovici. Acest acord a fost .

Rusia si Ucraina semneaza un acord ce inlatura obstacolele comerciale dintre cele doua tari

Rusia si Ucraina au semnat, marti, un acord destinat eliminarii obstacolelor comerciale dintre cele doua tari, in cadrul unei vizite in Rusia a presedintelui ucrainean Viktor Ianukovici, relateaza AFP.

Am batut Germania. Un medic chirurg din Cluj a inregistrat un nou record

Un chirurg din Cluj-Napoca a realizat un nou record medical: a reusit sa scoata 246 de tumori din plamanul unui pacient. Pana acum, cel mai mare numar in astfel de cazuri era de 235, iar recordul se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )