Libnet.ro
UNICEF

15:30

FOTO. Botezul printului George al Marii Britanii.

România Liberă România Liberă,
FOTO. Botezul printului George al Marii Britanii.

Printul George al Marii Britanii a fost botezat miercuri, la Capela Regala din Palatul Saint James, iar ceremonia, care a durat aproximativ 45 de minute, a fost oficiata de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby. Ceremonia a inceput la ora 17, iar printul George Alexander Louis va purta o replica a hainutei din dantela si satin pe care a purtat-o fiica cea mare a reginei Victoria in 1841. Printul mostenitor va fi botezat intr-o cristelnita din secolul al 19-lea cu apa adusa din raul Iordan. continuă pe România Liberă

FOTO Botezul printului George: 7 nasi si o tinuta de 172 de ani

Micul print George va avea nu mai putin de sapte nasi de botez, in timpul ceremoniei regale care se va desfasura astazi la capela Palatului St James din Londra. Urmand traditia Casei de Windsor, botezul printului George va fi un eveniment restrans, celebrat doar cu apropiati ai familiei.

FOTO Botezul printului George: sapte nasi si o tinuta de 172 de ani

Micul print George va avea nu mai putin de sapte nasi de botez, in timpul ceremoniei regale care se va desfasura miercuri la capela Palatului St James din Londra. Urmand traditia Casei de Windsor, botezul printului George va fi un eveniment restrans, celebrat doar cu apropiati ai familiei.

Imagini de la botezul Printului George al Marii Britanii. Regina Elisabeta a II-a a participat la ceremonie

Printul George de Cambridge a fost botezat, la capela regala a Palatului St. James. imbracat in dantela, George a stat cuminte in bratele tatalui sau, printul William, la sosirea de la palat. I-au fost.

FOTO Printul George a fost botezat cu apa din raul Iordan. A avut sapte nasi si o tinuta de 172 de ani

Micul print George a avut nu mai putin de sapte nasi de botez in timpul ceremoniei regale care s-a desfasurat miercuri la capela Palatului St James din Londra. Urmand traditia Casei de Windsor, botezul printului George a fost un eveniment restrans, celebrat doar cu apropiati ai familiei.

FOTO VIDEO Printul George a fost botezat cu apa din raul Iordan. A avut sapte nasi si o tinuta de 172 de ani

Micul print George a avut nu mai putin de sapte nasi de botez in timpul ceremoniei regale care s-a desfasurat miercuri la capela Palatului St James din Londra. Urmand traditia Casei de Windsor, botezul printului George a fost un eveniment restrans, celebrat doar cu apropiati ai familiei.

Noutati despre botezul Printului George

Frenezia legata de mostenitorul tronului britanic continua, maine, cu o noua etapa: botezul regal al printului George Alexander Louis.

Botezul printului George Alexander Louis va avea loc miercuri, in Capela Regala din Palatul Saint James

Printul George al Marii Britanii va fi botezat miercurea aceasta. Fiul Printului William si al lui Kate Middleton va avea 6 nasi, iar ceremonia se va desfasura la Capela Regala din Palatul Saint James, intr-un.

Regatul Unit al Marii Britanii se pregateste de sarbatoare. Cel mai mic mostenitor al Casei Regale va fi botezat

Printul George, fiul ducelui si ducesei de Cambridge si al treilea mostenitor la tronul Marii Britanii, va fi botezat miercuri in cadrul unei ceremonii private, departe de ochii curiosilor. Evenimentul va fi,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2208 seconds )