Libnet.ro
UNICEF

08:30

FOTO VIDEO Printul George a fost botezat cu apa din raul Iordan. A avut sapte nasi si o tinuta de 172 de ani

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Printul George a fost botezat cu apa din raul Iordan. A avut sapte nasi si o tinuta de 172 de ani

Micul print George a avut nu mai putin de sapte nasi de botez in timpul ceremoniei regale care s-a desfasurat miercuri la capela Palatului St James din Londra. Urmand traditia Casei de Windsor, botezul printului George a fost un eveniment restrans, celebrat doar cu apropiati ai familiei. continuă pe Adevărul

FOTO Printul George a fost botezat cu apa din raul Iordan. A avut sapte nasi si o tinuta de 172 de ani

Micul print George a avut nu mai putin de sapte nasi de botez in timpul ceremoniei regale care s-a desfasurat miercuri la capela Palatului St James din Londra. Urmand traditia Casei de Windsor, botezul printului George a fost un eveniment restrans, celebrat doar cu apropiati ai familiei.

FOTO. Botezul printului George al Marii Britanii.

Printul George al Marii Britanii a fost botezat miercuri, la Capela Regala din Palatul Saint James, iar ceremonia, care a durat aproximativ 45 de minute, a fost oficiata de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby. Ceremonia a inceput la ora 17, iar printul George Alexander Louis va purta o replica a hainutei din dantela si satin pe care a purtat-o fiica cea mare a reginei Victoria in 1841. Printul mostenitor va fi botezat intr-o cristelnita din secolul al 19-lea cu apa adusa din raul Iordan.

Printul George va fi botezat miercuri, la Capela Regala din Palatul Saint James.

Fiul printului William si al lui Kate Middleton va fi botezat miercuri, la Capela Regala din Palatul Saint James, iar ceremonia, care va dura 45 de minute, va fi oficiata de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby. Printul George al Marii Britanii, va fi botezat, conform traditiei, cu apa din raul Iordan, turnata in cristelnita din argint decorata cu nuferi, utilizata de mai multe generatii de familia regala britanica pentru acest tip de ceremonii religioase. Printul George va purta o replica .

Marea Britanie: Printul George va primi cadou la botez o pajiste cu flori salbatice din Transilvania

Printul britanic George va primi cadou, cu ocazia botezului sau, o pajiste cu flori salbatice din Transilvania, a declarat contele Tibor Kalnoky, un prieten al bunicului sau, printul Charles, pentru agentia The Associated Press, preluata de site-ul greenfieldreport. com.

FOTO Botezul printului George: 7 nasi si o tinuta de 172 de ani

Micul print George va avea nu mai putin de sapte nasi de botez, in timpul ceremoniei regale care se va desfasura astazi la capela Palatului St James din Londra. Urmand traditia Casei de Windsor, botezul printului George va fi un eveniment restrans, celebrat doar cu apropiati ai familiei.

FOTO Botezul printului George: sapte nasi si o tinuta de 172 de ani

Micul print George va avea nu mai putin de sapte nasi de botez, in timpul ceremoniei regale care se va desfasura miercuri la capela Palatului St James din Londra. Urmand traditia Casei de Windsor, botezul printului George va fi un eveniment restrans, celebrat doar cu apropiati ai familiei.

FOTO VIDEO Un inginer constructor din Focsani si-a decorat peretele apartamentului cu doze de bere si suc

In apartamentul focsaneanului Ioan Pavel sunt expuse nu mai putin de 798 de piese din intreaga lume asezate cu multa migala pe un perete inalt de 2,45 metri si lat de 2,75 metri.

FOTO VIDEO Imprimantele 3D au ajuns la mall in Bucuresti si proprietarii lor promit sa te ajute sa-ti creezi viitorul

Pe 17 octombrie, s-a deschis in Bucuresti Promenada Mall, un centru comercial laudat ca a cutezat sa se construiasca in criza. Adevarul s-a dus sa descopere imprimantele 3D care sunt in noul complex din nordul Bucurestiului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )