Libnet.ro
UNICEF

11:15

FOTO. Care a fost interventia lui Gabriel Oprea in consiliul JAI

România Liberă România Liberă,
FOTO. Care a fost interventia lui Gabriel Oprea in consiliul JAI

Ministrul Afacerilor Interne MAI), Gabriel Oprea, a sustinut in consiliul JAI de luni, pozitia Romaniei referitoare la cotele obligatorii de refugiati propuse de Comisia Europeana. Astfel, Oprea a spus ca Romania nu este de acord cu impunerea unor cote obligatorii si ca tara noastra va accepta 1. 705 solicitanti de azil. continuă pe România Liberă

Gabriel Oprea, la Consiliul JAI: Romania nu este de acord cu impunerea unor cote obligatorii de imigranti de catre Comisia Europeana (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a prezentat luni la Consiliul Justitie si Afaceri Interne JAI) mandatul dat de presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta care prevede faptul ca Romania nu e.

Gabriel Oprea: Romania respinge cotele obligatorii de refugiati la Consiliul JAI (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat duminica, dupa ceremonia organizata in fata Monumentului Eroilor Pompieri din Bucuresti, cu prilejul Zilei Pompierilor din Romania, ca.

Gabriel Oprea reitereaza ca va vota impotriva cotelor obligatorii in cadrul JAI: Romania isi respecta angajamentele initiale de a primi 1785 de migranti

Vicepremierul si ministrul de Interne Gabriel Oprea a declarat duminica dimineata ca are un mandat foarte clar cu care merge luni la consiliul Justitie si Afaceri Interne JAI) unde se va discuta propunerea de miercuri a Comisiei Europene privind cotele obligatorii de refugiati. Oprea a aratat ca va vota impotriva cotelor obligatorii si ca le va transmite partenerilor europeni ca Romania isi respecta angajamentele initiale de a primi 1785 de migranti.

Gabriel Oprea, de Ziua Pompierilor: Pentru romani, 13 septembrie este o sarbatoare a recunostintei pe care o purtam acestor eroi ai zilelor noastre (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, a participat duminica la ceremonia organizata in fata Monumentului Eroilor Pompieri din Bucuresti, cu prilejul Zilei Pompierilor din Romania.

Vicepremierul pentru securitate nationala Gabriel Oprea va participa la reuniunea extraordinara a Consiliului Justitie si Afaceri Interne

Viceprim-ministrul pentru securitate nationala, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel Oprea, va participa luni, 14 septembrie a. c. la reuniunea extraordinara a Consiliului Justitie si Afaceri Interne, care .

Gabriel Oprea: Romania va vota impotriva cotelor obligatorii de refugiati

Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a declarat, duminica, la manifestarile de Ziua Pompierilor, ca, luni, la JAI, va transmite ca Romania isi va respecta angajamentele initiale de a primi 1. 875 de imigranti,.

Ce a declarat Gabriel Oprea la 14 ani de la atentatele teroriste din SUA

Romania ramane angrenata in eforturile internationale de combatere a terorismului si extremismului, a declarat Gabriel Oprea, viceprim-ministru pentru securitate nationala si ministru al Afacerilor Interne, cu prilejul comemorarii a 14 ani de la atentatele teroriste din SUA.

Gabriel Oprea, inaintea consiliului JAI privind refugiatii: Am un mandat foarte clar

Astazi se decide soarta zecilor de mii de refugiati ajunsi in statele europene in ultimele luni. Consiliul ministrilor de Justitie si Afaceri Interne al Uniunii Europene se intruneste intr-o reuniune.

666 Soarele Negru: Adevarul despre invaziile barbare si Gabriel Oprea!

E clar ca e mana Fratiei Creatorilor Paranormali! Numai puterea flacarii violete manuita abil de Fostul Basescu care spune ca NATO ar trebui sa intervina impotriva refugiatilor, adica pesemne sa-i execute cu dronele , sau ca un dictator criminal precum Bashar al Assad trebuie sprijinit, nu ar fi putut provoca delirul crestinesc al televiziunilor si al unei parti semnificative din populatie impotriva asa-zisului val islamic invadator.

Gabriel Oprea, cu ocazia comemorarii a 14 ani de la atentatele din SUA: Romania ramane angrenata in eforturile internationale de combatere a terorismului

Romania se va implica in continuare in eforturile internationale de combatere a terorismului si extremismului, a declarat viceprim-ministrul pentru securitate nationala si ministrul al Afacerilor Interne, Gabriel.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2184 seconds )