Libnet.ro
UNICEF

15:31

Gabriel Oprea, de Ziua Pompierilor: Pentru romani, 13 septembrie este o sarbatoare a recunostintei pe care o purtam acestor eroi ai zilelor noastre (VIDEO)

B1 B1,
Gabriel Oprea, de Ziua Pompierilor: Pentru romani, 13 septembrie este o sarbatoare a recunostintei pe care o purtam acestor eroi ai zilelor noastre (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, a participat duminica la ceremonia organizata in fata Monumentului Eroilor Pompieri din Bucuresti, cu prilejul Zilei Pompierilor din Romania. continuă pe B1

Gabriel Oprea: Romania va vota impotriva cotelor obligatorii de refugiati

Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a declarat, duminica, la manifestarile de Ziua Pompierilor, ca, luni, la JAI, va transmite ca Romania isi va respecta angajamentele initiale de a primi 1. 875 de imigranti,.

Gabriel Oprea: Romania respinge cotele obligatorii de refugiati la Consiliul JAI (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat duminica, dupa ceremonia organizata in fata Monumentului Eroilor Pompieri din Bucuresti, cu prilejul Zilei Pompierilor din Romania, ca.

Parada si demonstratii la Slatina in week-end de Ziua Pompierilor

Moment aniversar pentru pompierii olteni in acest week-end. Salvatorii vor sarbatori Ziua Pompierilor la Slatina, respectiv pe platoul din fata sediului Prefecturii Olt. Pompierii au pregatit slatinenilor, duminica - 13 septembrie, o parada, dar si demonstratii de interventie. in plus, trecatorii vor avea ocazia de a inspecta tehnica de interventie a salvatorilor.

Sarbatoare. De Ziua Pompierilor, calarasenii, asteptati la o expozitie inedita cu tehnica de interventie

De ziua lor, duminica, 13 septembrie, pompierii calaraseni ies la parada. in piata Big, in intervalul orar 9. 00, cetatenii sunt invitati la o expozitie inedita de tehnica de interventie. Copiii sunt asteptati cu surprize, dar si cu demonstratii ale militarilor care zilnic salveaza vieti.

Gabriel Oprea reitereaza ca va vota impotriva cotelor obligatorii in cadrul JAI: Romania isi respecta angajamentele initiale de a primi 1785 de migranti

Vicepremierul si ministrul de Interne Gabriel Oprea a declarat duminica dimineata ca are un mandat foarte clar cu care merge luni la consiliul Justitie si Afaceri Interne JAI) unde se va discuta propunerea de miercuri a Comisiei Europene privind cotele obligatorii de refugiati. Oprea a aratat ca va vota impotriva cotelor obligatorii si ca le va transmite partenerilor europeni ca Romania isi respecta angajamentele initiale de a primi 1785 de migranti.

Ce a declarat Gabriel Oprea la 14 ani de la atentatele teroriste din SUA

Romania ramane angrenata in eforturile internationale de combatere a terorismului si extremismului, a declarat Gabriel Oprea, viceprim-ministru pentru securitate nationala si ministru al Afacerilor Interne, cu prilejul comemorarii a 14 ani de la atentatele teroriste din SUA.

LOTO, LOTO 6/49. Numerele castigatoare de duminica 13 septembrie 2015

NUMERELE EXTRASE duminica, 13 septembrie, 2015:Loto 6/4928 40 3 17 34 49Loto 6/49 Suplimentara 22 21 18 17 41 8Joker33 3 6 24 45 + 14Joker Suplimentara 43 18 16 .

Horoscop zilnic, 13 septembrie 2015. Berbecii sunt lipsiti de diplomatie

Horoscop zilnic, 13 septembrie 2015. Nativii din Berbec nu mai pot amana anumite deplasari locale sau peste hotare, Gemenii incearca sa-si puna ordine in viata si Varsatorii se simt norocosi, ceea ce le da curaj sa se afirme in diverse domenii.

13 septembrie in istorie: Pompierii apara Revolutia. Hrusciov devine secretar general

CALENDAR: Ce s-a intamplat pe 13 septembrie .

Vicepremierul pentru securitate nationala Gabriel Oprea va participa la reuniunea extraordinara a Consiliului Justitie si Afaceri Interne

Viceprim-ministrul pentru securitate nationala, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel Oprea, va participa luni, 14 septembrie a. c. la reuniunea extraordinara a Consiliului Justitie si Afaceri Interne, care .

ştiri de la B1

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )