Libnet.ro
UNICEF

10:30

FOTO Cea mai frumoasa pensiune din Romania, Castelul de lut din Valea Zanelor constructia de poveste facuta doar din materiale naturale

Adevărul Adevărul,
FOTO Cea mai frumoasa pensiune din Romania, Castelul de lut din Valea Zanelor constructia de poveste facuta doar din materiale naturale

O pensiune din localitatea Porumbacu de Sus, judetul Sibiu, poate concura fara probleme pentru titlul de cea mai frumoasa din Romania. Este construita doar din materiale naturale, iar zona aleasa este una de poveste. continuă pe Adevărul

VIDEOFOTO: Cum arata cea mai rapida tastatura din lume si cat de repede poti sa scrii la ea

BeeRaider a fost numita recent cea mai rapida tastatura din lume, potrivit ozy. com. Problema cu tasturile qwerty deja cunoscute, fie ca vorbim de modelele clasice sau de cele inserate in display-uri unor touchscreen-uri este ca de multe ori tastele pe care le cautam se intersecteaza si apasam doua in loc de una sau apasam tasta gresita, asa cum se intampla pana acum si la masina de scris.

Gabriel Oprea, la bilantul MAI pe 2014: Criminalitatea stradala, la cea mai mica valoare din ultimii 9 ani

Ministrul Afacerilor Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat luni, la bilantul MAI pe anul 2014, ca fenomenul criminalitatii s-a aflat anul trecut la cel mai scazut nivel din ultimii ani. in cadrul.

Gabriel Oprea, la bilantul MAI pe 2014: Criminalitatea stradala, la cea mai mica valoare din ultimii 9 ani (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat luni, la bilantul MAI pe anul 2014, ca fenomenul criminalitatii s-a aflat anul trecut la cel mai scazut nivel din ultimii ani. in cadrul.

Actiunile Bancii Carpatica, cea mai mare crestere din BET-XT

Piata de capital nu a oferit investitorilor prea multe motive de satisfactie, in perioada 16-26 martie, indicii fiind inca in scadere, astfel ca cele mai mari cresteri au apatinut unor actiuni foarte putin lichide.

VIRAL: Cea mai scumpa farsa din istorie cu mii de suluri de hartie igienica

Niste americani din Miami s-au gandit sa-i faca o farsa patronului care i-a refuzat sa-i angajeze. Au pus bani impreuna si au cumparat cateva sute de baxuri de hartie igienica alba. Apoi cu sulurile de hartie au imbracat vila si copacii bogatasului.

Rusia, plan ambitios: plan pentru cea mai mare autostrada din lume, intre Europa si SUA

Rusia vrea sa construiasca o autostrada transsiberiana care ar putea-o lega de granita de est a statului american Alaska, trecand peste stramtoarea Bering, care separa Asia de America de Nord, dupa cum arata planul prezentat de presedintele companiei.

Cea mai ciudata casa din Iasi. Vila cu parter pe doua etaje, geamuri in mijloc, piscina si 27 de dormitoare

Vila Haraga din cartierul iesean Bucium a intrat in topul celor mai ciudate case din judet dupa ce proprietarul ei a anuntat ca scoate la vanzare la un pret exorbitant.

VIDEO Buna Vestire, decodata pentru neavizati. Ce sens ascuns are cea mai veche sarbatoare din calendarul crestin

Parintele Calistrat, unul dintre cei mai apreciati duhovnici din Biserica Ortodoxa Romana, a fost o inregistrare video pe Facebook in care explica in amanunt ce semnificatii are sarbatoarea Bunei Vestiri, sarbatorita astazi, 25 martie.

Oprea: Criminalitatea stradala a avut cea mai mica valoare in acest an

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a anuntat, luni, la sedinta de bilant a ministerului pe care il conduce, ca in 2014 criminalitatea stradala a avut cea mai mica valoare din ultimii noua ani, in timp ce numarul furturilor a fost cel mai mic din ultimii cinci ani, informeaza Mediafax.

Bulgaria a obtinut 1,3 miliarde euro din cea mai mare vanzare de titluri de stat

Bulgaria a plasat, la data de 19 martie, obligatiuni guvernamentale de 1,3 miliarde de euro, aceasta fiind cea mai mare vanzare din istoria tarii, transmite Reuters, conform Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )