Libnet.ro
UNICEF

06:30

FOTO Cele mai ciudate poduri din lume

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai ciudate poduri din lume

Cele mai multe poduri sunt facute pentru a transporta oameni sau vehicule dintr-un loc in altul. Dar unde mai este distractia in toata aceasta treaba? Astfel, mai multi arhitecti si ingineri si-au lasat imaginatia sa zburde atunci cand au construit cateva poduri care au ajuns sa fie unice, amuzante si uimitoare. continuă pe Adevărul

ADPM COOL! Cele mai scumpe tablouri din lume!

V-ati intrebat vreodata care sunt cele mai scumpe tablouri din lume si la cat s-ar putea ridica pretul unei astfel de opere de arta? ADPM iti prezinta astazi top 20 al celor mai scumpe tablouri vandute vreodata, de la The Card Players al lui Paul Cezanne si pana la Dora Maar au Chat al lui Pablo Picasso sau Dustheads, tablou realizat de Jean-Michel Basquiats. Continue reading .

FOTO Cele mai interesante picioare din New York

Ce spun picioarele unei femei despre ea? Se pare ca indeajuns de mult, potrivit unei fotografe din New York, care a stabilit un record din a captura membrele inferioare ale femeilor.

Au inceput lucrarile la Sky City, cea mai inalta cladire din lume

Orasul chinez Changsha este locul unde au demarat lucrarile de constructie a celei mai inalte cladiri din lume, Sky City, care va avea o inaltime de 838 m. Dupa cum preconizeaza dezvolatatorul imobiliar,.

Ce MINCIUNA se ascunde in spatele mesajului Pentru binele vostru. Cea mai puternica natiune din lume ascunde un mare secret

Scopul scuza mijloacele sau Drumul spre Iad este pavat cu bune intentii sunt doar doua din zicalele care ofera liniste constiintelor incarcate. insa americanii au trecut peste aceasta etapa. imbracata.

Bentley va produce cel mai scump SUV din lume

Bentley a obtinut acordul Volkswagen ca sa inceapa dezvoltarea unui automobil SUV de lux si isi va extinde astfel oferta dincolo de modele sedan si coupe, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate discutiilor.

Bentley va produce cel mai scump SUV din lume, cu un pret pornind de la 180.000 euro

Bentley a obtinut acordul Volkswagen pentru a incepe dezvoltarea unui automobil SUV de lux si isi va extinde astfel oferta dincolo de modele sedan si coupe. Informatii despre noul model vor fi prezentate in.

Cel mai scump SUV din lume. Masina in care nu vei putea trece neobservat

Bentley va dezvolta un automobil SUV de lux si isi va extinde astfel oferta dincolo de modele sedan si coupe, informeaza Bloomberg. Masina este bazata pe conceptul EXP 9 F prezentat anul trecut la Salonul Auto.

Bentley va produce cel mai scump SUV din lume: pretul viitorului autoturism porneste de la 180.000 euro

Bentley a obtinut acordul Volkswagen pentru a incepe dezvoltarea unui automobil SUV de lux si isi va extinde astfel oferta dincolo de modele sedan si coupe, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate discutiilor, relateaza Mediafax .

Papa Francisc incepe luni prima sa vizita in strainatate. Este asteptat in tara cu cei mai multi catolici din lume

La cinci luni de la intronizarea sa, Papa Francisc incepe prima sa vizita in strainatate pe continentul sau de origine, America Latina, cu ocazia Zilei Mondiale a Tineretului. Simplitatea Papei Francisc, atentia sa pentru cei saraci si pragmatismul sau au trezit mari asteptari printre credinciosi care il asteapta cu sufletul la gura.

Clujul are cele mai mari chirii din tara pentru birourile din vile

Alternativa mai putin costisitoare la inchirierea unui birou intr-o cladire dedicata este ocuparea unei vile. in afara de Bucuresti, capitala Transilvaniei este orasul cu cele mai mari chirii practicate pe segmentul vilelor de birouri. Preturile incep de la 4,3 euro si pot ajunge pana la 10 euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )