Libnet.ro
UNICEF

05:15

FOTO Dantela, piele si transparenta la New York

Adevărul Adevărul,
FOTO Dantela, piele si transparenta la New York

Seductie si putere au fost cuvintele de ordine pentru colectiile de toamna-iarna 2015/2016 prezentate in cadrul Saptamanii Modei la New York, aflate parca sub semnul controvarsatei pelicule cinematografice Cele 50 de umbre ale lui Grey. continuă pe Adevărul

Observatorul Antena 1 si In premiera, de la Antena 3, patru nominalizari la New York Festivals Worlds Best TV Films 2015!

Doua dintre campaniile Observator de la Antena 1 si doua materiale In premiera de la Antena 3 sunt nominalizate anul acesta, in finala uneia dintre cele mai cunoscute competitii media din lume, New York Festivals Worlds Best TV & Films.

Adorabil! Fetita Victoriei Beckham, in centrul atentiei la New York Fashion Week

Micuta Harper, fiica de doar 3 ani a lui David si Victoria Beckham, a fost vedeta incontestabila la fashion show-ul pe care celebra ei mama l-a pus in scena duminica, in cadrul New York Fashion Week.

Designerul roman Dorin Negrau, la Fashion Week de la New York

Designerul roman Dorin Negrau prezinta, miercuri, o colectie inspirata din portul traditional, la Saptamana Modei de la New York.

Antena 3 si Observator, patru nominalizari la New York Festivals Worlds Best TelevisionFilm 2015

Antena 3 si Observator sunt nominalizate, pentru cel de-al treilea an consecutiv, la New York Festivals Worlds Best Television Film. Sunt patru nominalizari. Patru campanii/ documentare remarcabile realizate d.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )