Libnet.ro
UNICEF

11:15

FOTO. Fidel Castro, 89 de ani, este omagiat in CUBA. Ultimul lider COMUNIST care a supravietuit Razboiului Rece

România Liberă România Liberă,
FOTO. Fidel Castro, 89 de ani, este omagiat in CUBA. Ultimul lider COMUNIST care a supravietuit Razboiului Rece

O expozitie de fotografie este deschisa in aceste zile la Havana, in onoarea liderului Revolutiei, Fidel Castro sef al statului cubanez timp de 50 de ani. continuă pe România Liberă

Fidel Castro reaminteste datoria Statelor Unite in urma embargoului

Fostul lider cubanez Fidel Castro a reamintit numeroasele milioane de dolari pe care, in opinia sa, Washingtonul le datoreaza Havanei in compensatie la embargoul impus din 1962 insulei comuniste, potrivit unui articol publicat de presa locala joi, ziua in care el a implinit 89 de ani, noteaza AFP. , citat de Agerpres.

Fidel Castro reaminteste datoria Statelor Unite in urma embargoului

Fostul lider cubanez Fidel Castro a reamintit numeroasele milioane de dolari pe care, in opinia sa, Washingtonul le datoreaza Havanei in compensatie la embargoul impus din 1962 insulei comuniste, potrivit unui.

Ce a amintit Fidel Castro Statelor Unite

Fostul lider cubanez Fidel Castro a reamintit numeroasele milioane de dolari pe care, in opinia sa, Washingtonul le datoreaza Havanei in compensatie la embargoul impus din 1962 insulei comuniste.

Este platit sa se joace, iar la 16 ani este cel mai tanar milionar din tara sa

Pakistanezul Sumail Hasan a devenit cel mai tanar milionar din tara, insa nu este un geniu al afacerilor, asa cum ar putea crede cineva. Sumail este jucator profesionist de Dota 2 si a castigat cu echipa sa,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )