Libnet.ro
UNICEF

23:00

Fidel Castro reaminteste datoria Statelor Unite in urma embargoului

Antena3 Antena3,
Fidel Castro reaminteste datoria Statelor Unite in urma embargoului

Fostul lider cubanez Fidel Castro a reamintit numeroasele milioane de dolari pe care, in opinia sa, Washingtonul le datoreaza Havanei in compensatie la embargoul impus din 1962 insulei comuniste, potrivit unui. continuă pe Antena3

Fidel Castro reaminteste datoria Statelor Unite in urma embargoului

Fostul lider cubanez Fidel Castro a reamintit numeroasele milioane de dolari pe care, in opinia sa, Washingtonul le datoreaza Havanei in compensatie la embargoul impus din 1962 insulei comuniste, potrivit unui articol publicat de presa locala joi, ziua in care el a implinit 89 de ani, noteaza AFP. , citat de Agerpres.

Ce a amintit Fidel Castro Statelor Unite

Fostul lider cubanez Fidel Castro a reamintit numeroasele milioane de dolari pe care, in opinia sa, Washingtonul le datoreaza Havanei in compensatie la embargoul impus din 1962 insulei comuniste.

FOTO. Fidel Castro, 89 de ani, este omagiat in CUBA. Ultimul lider COMUNIST care a supravietuit Razboiului Rece

O expozitie de fotografie este deschisa in aceste zile la Havana, in onoarea liderului Revolutiei, Fidel Castro sef al statului cubanez timp de 50 de ani.

Fostul presedinte al Statelor Unite, Jimmy Carter, sufera de cancer la ficat: imi voi reorganiza agenda pentru a fi supus tratamentelor necesare

Fostul presedinte al Statelor Unite Jimmy Carter, in varsta de 90 de ani, sufera de un cancer la ficat care se raspandeste, a anuntat el intr-un comunicat, potrivit AFP, citata de Agerpres. Fostul sef de.

Schimb de focuri la consulatul Statelor Unite din Istanbul

Consulatul Statelor Unite din Istanbul a fost tinta unor focuri de arma, luni. inainte de a fugi, cei doi atacatori au declansat un schimb de focuri cu politia, relateaza presa turca.

Focuri de arma trase la Consulatul Statelor Unite din Istanbul

Doua persoane au deschis focul asupra Consulatului Statelor Unite dn Istanbul si au fugit dupa ce s-a iscat un schimb de focuri cu fortele de ordine. Nu au fost inregistrate victime.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )