Libnet.ro
UNICEF

14:30

FOTO Finalisti-surpriza la BRD Nastase - Tiriac Trophy: spaniolul Guillermo Garcia-Lopez si cehul Jiri Vesely

Adevărul Adevărul,
FOTO Finalisti-surpriza la BRD Nastase - Tiriac Trophy: spaniolul Guillermo Garcia-Lopez si cehul Jiri Vesely

Guillermo Garcia - Lopez, locul 45 ATP, si cehul Jiri Vesely, locul 46 ATP, isi vor disputa finala turneului de la Bucuresti. Spaniolul a trecut de favoritul publicului, Gael Monfils. continuă pe Adevărul

BRD Nastase Tiriac Trophy: Jiri Vesely vs Guillermo Garcia-Lopez in finala

Guillermo Garcia-Lopez l-a invins pe Gael Monfils favorit numarul doi), ibericul avand nevoie de trei seturi 6-72), 6-4, 6-2) pentru a se califica in finala BRD Nastase Tiriac Trophy. Pentru castigarea trofeului, spaniolul favorit cinci) se va lupta cu Jiri Vesely favorit sapte).

Jiri Vesely, primul semifinalist al turneului BRD Nastase Tiriac Trophy

Tenismanul ceh Jiri Vesely, cap de serie numarul 7 si locul 46 ATP, s-a calificat, vineri, in semifinale la BRD Nastase Tiriac Trophy, scrie Mediafax. Turneu BRD Nastase Tiriac Trophy este dotat cu premii in.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de sambata de la BRD Nastase Tiriac Trophy

Jiri Vesely favorit numarul sapte) si Guillermo Garcia-Lopez favorit numarul cinci) s-au calificat sambata in finala turneului de la Arenele BNR. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu cele mai importante momente ale zilei de sambata de la BRD Nastase Tiriac Trophy.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de vineri de la BRD Nastase Tiriac Trophy

Gael Monfils, Daniel Gimeno-Traver, Guillermo Garcia-Lopez si Jiri Vesely au obtinut calificarea in semifinalele competitiei de la Arenele BNR. Chiar daca tribunele nu au mai fost la fel de pline pe Central precum joi, spectacolul de pe teren a fost la inaltime. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu cele mai interesante momente ale zilei de vineri de la BRD Nastase Tiriac Trophy.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de joi de la BRD Nastase Tiriac Trophy

Gael Monfils a oferit joi unele din cele mai frumoase lovituri, jucatorul francez aratand ca este intr-o forma foarte buna a ajuns in semifinale la Masters-ul de la Monte Carlo). Pe langa Gael, Simone Bolelli, Daniel Gimeno Travez si Gilles Simon au mai ajuns in sferturi. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu cele mai frumoase momente petrecute joi la BRD Nastase Tiriac Trophy.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de miercuri de la BRD Nastase Tiriac Trophy

Ivo Karlovic, Guillermo Garcia-Lopez, Jiri Vesely si Lukas Rosol au fost castigatorii zilei in meciurile disputate pe tabloul de simplu. De la serviciile lui Ivo si pana la jocul bun al lui Garcia Lopez, publicul prezent pe Central a vazut tenis de calitate. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu cele mai importante momente petrecute miercuri la BRD Nastase Tiriac Trophy.

BRD Nastase - Tiriac Trophy: David a pierdut in setul decisiv cu Goliat

La BRD Nastase-Tiriac Trophy s-a disputat miercuri unul dintre cele mai interesante meciuri, intre doi jucatori croati diametrali opusi. Ivo Karlovici 36 de ani) a trecut greu de Borna Corici 18 ani), scor 4-6, 6-3, 6-4.

BRD Nastase-Tiriac Trophy: Finala la dublu cu perechea Copil/Ungur la fileu. Programul zilei de duminica

BRD Nastase-Tiriac Trophy se incheie duminica, atunci candse vor disputa cele doua finale, de simplu si dublu. Surprize mari au avut loc in ambele turnee, finalele anuntand spectacol pe arena centrala.

BRD Nastase-Tiriac Trophy: Gilles si Monfils, trimisi acasa. Cine joaca finala. Rezultatele de sambata

BRD Nastase-Tiriac Trophy va avea parte de dueluri puternice, sambata, atat pe tabloul de simplu, cat si pe cel de la dublu. Sesiunea de seara se va incheia cu meciul legendelor.

Cehul Jiri Vesely este primul finalist al turneului BRD Nastase Tiriac Trophy

Cehul Jiri Vesely, s-a calificat sambata, in finala turneului masculin de tenis BRD Nastase Tiriac Trophy, care are loc la Bucuresti, informeaza Agerpres. El l-a invins in semificale cu 2-6, 6-1, 6-4, dupa o.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )