Libnet.ro
UNICEF

15:15

Jiri Vesely, primul semifinalist al turneului BRD Nastase Tiriac Trophy

B1 B1,
Jiri Vesely, primul semifinalist al turneului BRD Nastase Tiriac Trophy

Tenismanul ceh Jiri Vesely, cap de serie numarul 7 si locul 46 ATP, s-a calificat, vineri, in semifinale la BRD Nastase Tiriac Trophy, scrie Mediafax. Turneu BRD Nastase Tiriac Trophy este dotat cu premii in. continuă pe B1

BRD Nastase Tiriac Trophy: Jiri Vesely, primul semifinalist (a trecut de Ivo Karlovic)

Jiri Vesely cap de serie numarul 7) s-a calificat, vineri, in semifinalele BRD Nastase Tiriac Trophy, dupa ce a dispus, in doua seturi, scor 6-4, 6-4, de Ivo Karlovic favorit trei).

BRD Nastase Tiriac Trophy: Lukas Rosol, in sferturi cu emotii

Lukas Rosol castigator al turneului in anul 2013 si locul 33 in ierarhia ATP) s-a calificat, miercuri, in sferturile turneului BRD Nastase Tiriac Trophy, dupa ce a trecut, in trei seturi, de Dusan Lajovic locul 82 ATP). Partida de pe Arena Centrala a durat doua ore si 38 de minute si a fost intrerupta de ploaie.

Principalul favorit eliminat in sferturi la BRD Nastase Tiriac Trophy de la Bucuresti

Francezul Gilles Simon a fost eliminat, vineri, in sferturile de finala ale turneului BRD Nastase Tiriac Trophy de la Bucuresti, dotat cu premii totale in valoare de .

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au retras de la BRD Nastase-Tiriac Trophy. Care a fost motivul

Jucatorii de tenis Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, capi de serie numarul 1 la dublu, s-au retras din cadrul turneului BRD Nastase-Tiriac Trophy, disputat la Bucureti, in perioada 18-26 aprilie.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de vineri de la BRD Nastase Tiriac Trophy

Gael Monfils, Daniel Gimeno-Traver, Guillermo Garcia-Lopez si Jiri Vesely au obtinut calificarea in semifinalele competitiei de la Arenele BNR. Chiar daca tribunele nu au mai fost la fel de pline pe Central precum joi, spectacolul de pe teren a fost la inaltime. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu cele mai interesante momente ale zilei de vineri de la BRD Nastase Tiriac Trophy.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de miercuri de la BRD Nastase Tiriac Trophy

Ivo Karlovic, Guillermo Garcia-Lopez, Jiri Vesely si Lukas Rosol au fost castigatorii zilei in meciurile disputate pe tabloul de simplu. De la serviciile lui Ivo si pana la jocul bun al lui Garcia Lopez, publicul prezent pe Central a vazut tenis de calitate. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu cele mai importante momente petrecute miercuri la BRD Nastase Tiriac Trophy.

BRD Nastase-Tiriac Trophy: S-a aflat numele primului semifinalist. Programul si rezultatele de vineri

BRD Nastase-Tiriac Trophy 2015 continua, vineri, cu meciuri puternice atat la simplu, unde Gilles si Monfils vor juca in sferturi, cat si la dublu, Marius Copil si Adrian Ungur luptand pentru accederea in finala.

BRD Nastase Tiriac Trophy: Gael Monfils (evolutie incantatoare) si Gilles Simon, in sferturile competitiei

Gilles Simon castigator de trei ori al turneului bucurestean) s-a calificat joi in sferturile de finala de la BRD Nastase Tiriac Trophy, dupa ce l-a invins pe Janko Tipsarevic beneficiar al unui wild-card). In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Gael Monfils: a avut o evolutie incantatoare cu Mikhail Youzhny.

Copil si Ungur, calificati in sferturile probei de dublu la BRD Nastase Tiriac Trophy

Perechea formata din Marius Copil si Adrian Ungur s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis BRD Nastase Tiriac Trophy ATP), dotat cu premii totale de 439. 405 euro,.

BRD Nastase-Tiriac Trophy: Copil si Ungur au defilat in primul tur la dublu. incercam sa facem o echipa

Marius Copil si Adrian Ungur s-au calificat, in turul al doilea al probei de dublu de la BRD Nastase-Tiriac Trophy, dupa doar 50 de minute de joc. Cei doi au spus, dupa meci ca incearca sa faca echipa in vederea turneelor urmatoare.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )