Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO: Au fost alese cele mai bune fotografii World Press 2015

România Liberă România Liberă,
FOTO: Au fost alese cele mai bune fotografii World Press 2015

Cele mai importante fotografii ale lui 2015 au fost alese, joi, in cadrul celei de-a 61-a editii a competitiei de fotojurnalism World Press. Astfel, fotografiile surprind teme care au zdruncinat societatea, precum criza imigrantilor si atentatele din Paris. continuă pe România Liberă

Perioade de reduceri in 2016 Care sunt cele mai bune sezoane de shopping din an

Perioade de reduceri in 2016. Campaniile de promovare ale marilor retele de magazine dau impresia ca beneficiem de reduceri tot anul, insa in realitate perioadele de soldari sunt cele care ne aduc adevaratele scaderi de preturi.

Cele mai bune si cele mai proaste momente de la Grammy 2016: tribut psihedelic adus de Lady Gaga lui David Bowie si gafa care a afectat-o pe Adele

Grammy 2016. Lady Gaga a impresionat audienta cu un moment dedicat lui David Bowie, in timp ce Adele a intampinat probleme in timpul unei piese cantate live. Kendrick Lamar a furat show-ul cu o interpretare live demna de invidiat.

12 romani au murit in ultima saptamana din cauza gripei. Unde au fost inregistrate cele mai multe decese

Douasprezece persoane au murit in perioada 8 - 14 februarie din cauza virusului gripal, numarul total al deceselor crescand astfel la 21.

Ramnicu Valcea, locul 25 in topul celor mai bune orase pentru afaceri

Municipiul Ramnicu Valcea se claseaza pe locul 25 in topul Forbes - 40 cele mai bune orase pentru afaceri. Cea mai puternica companie din Ramnic are ca domeniu de activitatea fabricarea painii si a produselor de patiserie.

Agentia de turism TUI TravelCenter ofera reduceri Early Booking de pana la -40% pentru cele mai cautate statiuni din Spania, Turcia si Grecia

In ultimii ani, tot mai multi romani isi fac din timp planuri pentru vacanta de vara, incercand sa profite de cele mai bune oferte de pe piata. De aceea, pana pe 29 februarie 2016, agentia de turism TUI TravelCenter ofera clientilor reduceri Early Booking de pana la -40% pentru destinatii din Spania, Turcia si Grecia, astfel incat oricine sa se poata bucura de un concediu de neuitat, cu un buget redus.

Au fost alese Cladirile anului: cum arata cele mai frumoase edificii noi din lume FOTO VIDEO

Arhitectii incearca sa isi depaseasca, de la an la an, limtele in materie de design si se pare ca reusesc acest lucru, daca este sa luam in calcul cladirile cele mai apreciate la nivel mondial. Cei ce le-au votat nu sunt nimeni altii decat pasionatii de arhitectura.

BAFTA 2016: Cele mai frumoase, amuzante si stanjenitoare momente ale galei FOTO VIDEO

Drama The Revenant a dominat gala BAFTA 2016, cucerind cele mai importante trofee intr-o ceremonie din care nu au lipsit momentele emotionante, amuzante, dar si stanjenitoare.

Cele mai tari aparitii de la Grammy

Premiile Grammy nu se ridica la prestanta Oscarurilor in privinta aparitiilor vestimentare de pe Red Carpet, insa au rezervat, de-a lungul anilor, multe surprize stilistice. Iata care au fost cele mai tari aparitii de la Grammy din ultimii 32 de ani.

Cele mai frumoase aparitii ale sotiei lui George Clooney

Amal Clooney nu intra in tiparul clasic al frumusetii feminine, asa cum ne-au obisnuit publicatiile de moda, insa este stilata si emana rafinament. Iata cateva din cele mai frumoase aparitii vestimentare ale sotiei lui George Clooney de pana acum.

Cele mai sigure masini sub 16.000 euro la vanzare in Romania

Intr-o perioada in care din ce in ce mai multe masini primesc echipamente noi de siguranta este tot mai dificil sa alegi cu exactitate care este cea mai sigura, iar cand bugetul este redus devine si mai greu. Pornind de la testele EuroNcap din ultimii trei ani efectuate pe 130 de autoturisme noi am ales cele mai sigure zece masini la vanzare in Romania sub 16. 000 euro cu TVA.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )