Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Gluma zilei pe net dupa ce Lionel Messi a anuntat ca va pleca de la Barcelona

Hotnews Hotnews,
 FOTO Gluma zilei pe net dupa ce Lionel Messi a anuntat ca va pleca de la Barcelona

Stirea zilei de marti a fost reprezentata de anuntul presei spaniole: Lionel Messi le-a comunicat oficialilor catalani prin fax) ca vrea sa plece de la Barcelona. La putin timp dupa ce informatia a facut inconjurul lumii, au aparut si tot felul de posibile destinatii pentru atacantul argentinian. continuă pe Hotnews

Scandal mare la FC Barcelona - Motiune de cenzura impotriva presedintelui dupa ce Lionel Messi a anuntat ca vrea sa plece

Conducerea clubului FC Barcelona se clatina dupa anuntul soc al vedetei Lionel Messi privind intentia de a parasi echipa, determinand astfel un antreprenor, candidat la fotoliul de presedinte al echipei catalane, sa anunte miercuri depunerea unei motiuni de cenzura impotriva actualului presedinte al gruparii catalane Josep Bartomeu, informeaza AFP.

Lionel Messi a anuntat ca pleaca de la FC Barcelona, dupa esecul din Champions League

Lionel Messi a anuntat ca va pleca de la FC Barcelona in aceasta vara, dupa a transmis clubului un mesaj in care a explicat ca vrea sa activeze clauza care ii permite sa paraseasca echipa la finalul fiecarui sezon.

Transfer surpriza pentru Lionel Messi! Ar putea ajunge coleg cu un roman

Lionel Messi a hotarat sa plece de la FC Barcelona sinu duce lipsa de oferte. intre timp, a aparut o varianta-surpriza. Daca jucatorul va semna un contract pe 3 ani cu City, englezii i-ar oferi si o.

Lionel Messi a transmis conducerii FC Barcelona ca vrea sa plece liber

Atacantul argentinian Lionel Messi a transmis conducerii FC Barcelona ca vrea sa plece de la echipa, informeaza cotidianul Sport.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )