Libnet.ro
UNICEF

16:00

FOTO A inceput IT Congress, la Timisoara. Cele mai noi tehnologii pot fi vazute la Expovest

Adevărul Adevărul,
FOTO A inceput IT Congress, la Timisoara. Cele mai noi tehnologii pot fi vazute la Expovest

Timp de doua zile, pe 21 si 22 mai, Timisoara devine un punct de reper IT al Romaniei. Peste o mie de participanti sunt asteptati la Expovest, de pe Calea Lugojului. continuă pe Adevărul

FOTO A inceput IT Congress, la Timisoara. Cele mai noi tehlogii pot fi vazute la Expovest

Timp de doua zile, pe 21 si 22 mai, Timisoara devine un punct de reper IT al Romaniei. Peste o mie de participanti sunt asteptati la Expovest, de pe Calea Lugojului.

Utile: Durerile de spate nu-ti dau pace? Afla ce trebuie sa faci pentru a scapa de ele; Cum stii daca ai rinichii bolnavi. Vezi simptomele bolilor renale; Dieta care contine cele mai sanatoase combinatii alimentare

Boli care pot fi vindecate cu muguri de brad. Bradul este un remediu utilizat inca din antichitate pentru vindecarea diferitelor boli. Oamenii muntilor si nu. Cele mai noi tratamente in boala Parkinson. Maladia Parkinson se numara printre problemele neurologice care afecteaza multe aspecte ale vietii de zi cu zi.

Pink and Black si-au dezvaluit identitatea. Vedetele verii sunt cele mai noi sortimente de inghetata de la Magnum!

Asteptarea s-a incheiat. Asa cum au promis, Pink and Black au surprins publicul de la Forza ZU, pe 17 mai, la Cluj, printr-un spectacol inedit si, mai ales, prin dezvaluirea identitatii lor.

Actiune umanitara la Timisoara pentru Serbia, care se confrunta cu cele mai mari inundatii din ultimii 120 de ani

Timisoara este primul oras din Romania care incepe o campanie de ajutorare a sarbilor care se confrunta cu cele mai grave inundatii din ultimii 120 de ani.

De la cat pornesc preturile apartamentelor din cele mai cautate cartiere din marile orase

Cartierele Cotroceni, Titan sau Militari din Bucuresti, Racadau din Brasov sau zona Aradului din Timisoara fac parte din cele mai cautate cartiere din Romania atunci cand vine vorba de achizitia de locuinte, potrivit datelor Imobiliare. ro . Pe baza.

FOTO Cele mai cunoscute obiective turistice de pe Terra, vazute cu alti ochi

Cele mai frumoase obiective turistice de pe Terra au devenit cunoscute publicului larg prin intermediul unor fotografii celebre, care au reusit sa le puna in valoare frumusetea si grandoarea.

Cele mai noi tratamente in boala Parkinson

Maladia Parkinson se numara printre problemele neurologice care afecteaza multe aspecte ale vietii de zi cu zi. Desi nu poate fi vindecata, noile terapii amelioreaza simptomele bolii si ofera pacientilor sansa la o viata normala.

Cele mai eficiente metode de contraceptie, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Medicul ginecolog Borbala Koo, presedintele Societatii de Educatie Contraceptiva SECS) si Sexuala, vine la Adevarul Live sa ne explice, cu exemple, care sunt cele mai bune metode contraceptive, in functie de varsta si de eventuale probleme de sanatate. I se alatura Adriana Radu, fondatoarea platformei online Sexul vs. Barza, care ne va povesti ce stiu tinerii despre contraceptie.

Top 10 cele mai reusite aparitii ale Angelinei Jolie pe covorul rosu

Se spune despre ea ca este cea mai frumoasa femeie din lume, iar de fiecare data cand paseste pe covorul rosu, toate privirile sunt inevitabil atintite catre ea! Iata cele mai frumoase tinute purtate de ea pe red carpet in ultimii ani!.

Elevii intreaba, castigatorii de Nobel raspund. Sfaturi pentru tineri de la cele mai stralucite minti ale lumii, la Intel ISEF 2014

In cadrul competitiei Intel ISEF 2014, elevii participanti au avut ocazia sa adreseze intrebari unor oameni de stiinta premiati cu Nobel. Adevarul a fost prezent la eveniment si va prezinta cele mai interesante sfaturi date de catre cercetatori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,526 seconds )