Libnet.ro
UNICEF

18:30

FOTO Cele mai cunoscute obiective turistice de pe Terra, vazute cu alti ochi

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai cunoscute obiective turistice de pe Terra, vazute cu alti ochi

Cele mai frumoase obiective turistice de pe Terra au devenit cunoscute publicului larg prin intermediul unor fotografii celebre, care au reusit sa le puna in valoare frumusetea si grandoarea. continuă pe Adevărul

Romania la inaltime: Cetatea Soimos, unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt filmate cu.

FOTO: Care sunt cele mai scumpe restaurante din lume si cat costa o mancare delicioasa

Care sunt cele mai scumpe restaurante din lume.

Elevii intreaba, castigatorii de Nobel raspund. Sfaturi pentru tineri de la cele mai stralucite minti ale lumii, la Intel ISEF 2014

In cadrul competitiei Intel ISEF 2014, elevii participanti au avut ocazia sa adreseze intrebari unor oameni de stiinta premiati cu Nobel. Adevarul a fost prezent la eveniment si va prezinta cele mai interesante sfaturi date de catre cercetatori.

Romania a inregistrat una dintre cele mai scazute rate de angajare din UE

Romania a avut, in anul 2013, una dintre cele mai scazute rate de angajare din Uniunea Europeana a persoanelor cu varste cuprinse intre 20 si 64 de ani, de 63,9%, in timp de media Europei este de 68,3%, arata datele prezentate luni de Oficiul european de Statistica Eurostat).

Cubul Rubik e aniversat de Google. Tech Adevarul iti arata cele mai ingenioase moduri in care a fost rezolvat pana acum

Cubul Rubik este astazi sarbatorit de Google. Au trecut 40 de ani de cand a fost inventat, dar tu de cate ori ai reusit sa il rezolvi? iti prezentam cele mai ingenioase metode de pana acum.

Cele mai GRAVE inundatii care au lovit Balcanii din ULTIMUL SECOL. Urgia apelor a luat 44 de vieti, in Serbia

Urgia apelor a luat 44 de vieti la cele mai grave inundatii ce au lovit Balcanii de mai bine de un secol. Iar bilantul va creste in urma retragerii apelor, spun autoritatile. A fost mobilizare masiva in Europa.

Cele mai GRAVE inundatii care au lovit Balcanii din ULTIMUL SECOL. Urgia apelor a luat 44 de vieti

Urgia apelor a luat 44 de vieti la cele mai grave inundatii ce au lovit Balcanii de mai bine de un secol. Iar bilantul va creste in urma retragerii apelor, spun autoritatile. A fost mobilizare masiva in Europa.

Statul elen vinde cele mai frumoase plaje din Grecia

Fondul pentru dezvoltarea activelor statului elen va scoate la vanzare peste 70 de hectare de plaja pe insula Elafonisos, despre care cotidianul britanic The Guardian a scris anul trecut ca ar avea cele mai frumoase plaje din Grecia.

Actiune umanitara la Timisoara pentru Serbia, care se confrunta cu cele mai mari inundatii din ultimii 120 de ani

Timisoara este primul oras din Romania care incepe o campanie de ajutorare a sarbilor care se confrunta cu cele mai grave inundatii din ultimii 120 de ani.

Grecia scoate la vanzare peste 70 de hectare din cele mai frumoase plaje

Fondul pentru dezvoltarea activelor statului elen va scoate la vanzare peste 70 de hectare de plaja pe insula Elafonisos, despre care cotidianul britanic The Guardian a scris anul trecut ca ar avea cele mai frumoase plaje din Grecia, scrie Mediafax .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )