Libnet.ro
UNICEF

11:15

FOTO. Jojo si Paul Ipate vor avea o fetita

România Liberă România Liberă,
FOTO. Jojo si Paul Ipate vor avea o fetita

Paul Ipate si Catalina Grama vor avea o fetita. Anuntul a fost facut astazi chiar de cele doua vedete pe paginile lor de Facebook. continuă pe România Liberă

Paul Ipate si Jojo vor deveni parinti. Anuntul facut de actor

Actorul Paul Ipate 31 ani) a anuntat ca va deveni tatal unei fetite, alaturi de iubita sa, actrita Jojo 35 de ani). Miercuri, Paul Ipate a facut publica vestea pe pagina sa oficiala de Facebook,.

Paul Ipate si Jojo vor deveni parinti: Cum si-au anuntat artistii fanii

Actorii Paul Ipate 31 ani) si Jojo 35 de ani) au anuntat in acesta dimineata ca vor deveni parintii unei fetite.

HOROSCOP 12 iulie. Berbecii vor avea parte de multa iubire

Horoscop maine, 12 iulie. Berbecii vor avea parte de multa iubire, iar Racii isi vor creste veniturile. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Companiile aeriene vor avea nevoie de avioane noi de 5.900 miliarde dolari

Companiile aeriene din intreaga lume vor avea nevoie de 39. 620 de avioane noi, in valoare de 5. 900 miliarde de dolari, in urmatorii 20 de ani, a anuntat ieri constructorul aeronautic american Boeing Co. , revizuindu-si in sus cu 4,1% estimarile de anul trecut, transmite Reuters.

Galatenii vor avea plaja. Cu bune si cu rele

Una dintre dorintele din ultimii 3-4 ani ale galatenilor, de a avea acces la o plaja publica, care sa le ofere la preturi rezonabile posibilitatea de a inota si a se bronza la soare, isi va gasi partial rezolvarea.

Ministerele vor avea propriile mini DNA-uri

Strategia Nationala Anticoruptie pentru anii 2016-2020 prevede ca in cadrul fiecarui minister sa fie infiintate departamente similare DNA. Noile structuri vor raporta la DNA orice fapta de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2548 seconds )