Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Povestea celebrelor case cu ochi din Sibiu. Cum a aparut unul din cele mai faimoase simboluri ale orasului

Adevărul Adevărul,
FOTO Povestea celebrelor case cu ochi din Sibiu. Cum a aparut unul din cele mai faimoase simboluri ale orasului

Ochii din acoperisurile caselor vechi sunt o adevarata marca inregistrata a Sibiului si constituie una din principalele atractii pentru turistii care ajung in fosta Capitala Culturala Europeana. continuă pe Adevărul

FOTO. Povestea incredibila a campioanei din satul Stefesti. Cum a reusit sa intre in alergare in cea de-a doua viata

A trait toata viata ca orice om dintr-un sat uitat de lume, in patratica si necazurile ei. Pana cand totul s-a schimbat brusc, primavara trecuta. Avea pe atunci 38 de ani. Vine intr-o zi cineva la ea, fost sportiv, si-i spune ca are stofa de campioana. Vazuse talentul si determinarea unei atlete. Femeia accepta provocarea, fara sa stea pe ganduri. Uimind pana acum, la concursurile unde a participat, prin uriasa capacitate de efort. Va invit s-o cunoasteti pe Stefania Gabriela Iaciu. Cea care demonstreaza ca, la orice varsta, poti rupe toate barierele.

Povestea afacerii Sova-Ponta din dosarul Turceni/Rovinari

Dosarul DNA Turceni/Rovinari a pornit in urma cu un an de la mai multe sesizari ale ANAF depuse in 2011, scrie Adevarul . Atunci, ANAF a constatat ca atat la Complexul Energetic Rovinari, cat si la cel din Turceni, au fost incheiate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )