Libnet.ro
UNICEF

10:16

FOTO Sase dintre cele mai frumoase gari din lume

Adevărul Adevărul,
FOTO Sase dintre cele mai frumoase gari din lume

Statiile feroviare din lume pot fi considerate uneori adevarate muzee dat fiind modul in care acestea au fost realizate si impactul pe care il au asupra celor care trec prin ele. continuă pe Adevărul

Cele mai POLUATE orase din Romania. Unul este chiar la poalele muntilor: Bunastarea vine cu un pret

Romania risca amenzi usturatoare din cauza poluarii. Nivelul noxelor din Bucuresti, Brasov si Iasi au starnit atentia Comisiei Europene, iar Romania e la doar un pas de a ajunge cu aceasta problema la Curtea.

Atac cibernetic de amploare la una dintre cele mai mari banci americane. 83 de milioane de conturi au fost compromise

Datele confidentiale a 83 milioane de conturi au fost furate in urma unui atac cibernetic asupra bancii americane JPMorgan Chase. Initial se crezuse ca hackerii reusisera sa compromita un milion de.

FOTO VIDEO Cascada Tamina va fi modernizata. Vor fi poduri suspendate pentru ca turisti sa treaca pe deasupra ei

Una dintre cele mai spectaculoase cascade din judetul Brasov va fi moderizata. Cascada Tamina, din Masivul Piatra Mare poate fi vizitata si acum dar drumul de acces este destul de distrus si greu accesibil. Regia Padurilor Sacele vrea sa construiasca poduri suspendate pentru ca turistii sa poata admira cascada in toarta splendoare ei.

FOTO VIDEO Cascada Tamina va fi modernizata. Vor fi poduri suspendate pentru ca turistii sa treaca pe deasupra ei

Una dintre cele mai spectaculoase cascade din judetul Brasov va fi moderizata. Cascada Tamina, din Masivul Piatra Mare, poate fi vizitata si acum, dar drumul de acces este destul de distrus si greu accesibil. Regia Padurilor Sacele vrea sa construiasca poduri suspendate pentru ca turistii sa poata admira cascada in toarta splendoarea ei.

Cele mai usoare laptopuri pe care sa le cumperi acum

Exista laptopuri bune si exista laptopuri ultra portabile. Dupa lista celor mai bune cinci laptopuri de buget, avem o lista cu cele mai usoare laptopuri. Bugetul e mai mare acum, dar nu exagerat. in urma cu sase ani, Apple lansa primul Macbook Air. Avea sa fie cel mai subtire laptop din lume si, implicit, cel mai usor. Nu era deloc foarte performant, in comparatie cu ce oferea concurenta, dar era o alternativa mult mai buna la curentul netbook. Desigur, era [].

Ruxandra Dragomir, implicata intr-o campanie impotriva unuia dintre cele mai intalnite tipuri de cancer

Ruxandra Dragomir este la al treilea an consecutiv in care lupta impotriva cancerului la san, indemnand sute de romani sa-i urmeze exemplul.

Cele mai bune laptopuri pe care sa le cumperi si sa nu regreti ca ai dat prea multi bani

Cele mai bune laptopuri sunt si cele mai scumpe. Daca n-ai probleme mari cu bugetul, noi facem lista celor care merita in acest moment. Acesta e un nou episod din campania Gadget de student. Am trecut pe lista laptopuri usoare, gadgeturi esentiale si laptopuri de buget. Era cazul sa vorbim si despre cele mai bune laptopuri pe care sa le cumperi pentru performanta ridicata. Am pus insa o frana bugetului. Daca la cele mai usoare laptopuri am ales suma de [].

Cele mai performante laptopuri pe care sa dai banii in aceasta perioada

Daca bugetul nu este o problema cand cumperi un gadget, Playtech are o lista cu cele mai performante laptopuri pe care sa dai banii in acest moment.

FOTOREPORTAJ Specializarile cele mai cautate de romani la RIUF: Medicina si IT

Tinerii care pleaca la studii in strainatate cauta specializari precum computer science, medicina si inginerie in loc de materiile mai umaniste care erau la mare cautare in urma cu cativa ani. Acestea au fost cele mai accesate domenii de studiu la editia de toamna a Targului RIUF, care se incheie duminica si care a adus peste 50 de universitati de peste hotare.

Ponta, despre declaratiile Victoriei Nuland: intotdeauna cele mai rele lucruri despre Romania le auzim de la cativa romani, niciodata de la straini

Intrebat despre declaratiile Victoriei Nuland, referitoare la protejarea anumitor parlamentari corupti, premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca cele mai rele lucruri despre Romania le auzim de la cativa romani, niciodata de la straini, intotdeauna de la romani, parca ei sunt dusmanii cei mai mari ai Romaniei, in frunte presedintele Basescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )