Libnet.ro
UNICEF

14:30

FOTO. Succesul candidatului pro-rus in alegerile din Moldova suna ca un tunet pe cerul Europei, scrie Le Monde.

România Liberă România Liberă,
FOTO. Succesul candidatului pro-rus in alegerile din Moldova suna ca un tunet pe cerul Europei, scrie Le Monde.

In Moldova, candidatul pro-rus a fost la un pas de o victorie la prezidentiale chiar din primul tur de scrutin, scrie Le Monde. Igor Dodon se poate bucura de acest succes care suna ca un tunet pe cerul Europei. Victoria este inevitabila, a declarat candidatul partidului socialist duminica seara, dupa ce a obtinut 48,7% din voturi. continuă pe România Liberă

FOTO. Le Monde: Succesul candidatului pro-rus in alegerile din Moldova suna ca un tunet pe cerul Europei

In Moldova, candidatul pro-rus a fost la un pas de o victorie la prezidentiale chiar din primul tur de scrutin, scrie Le Monde. Igor Dodon se poate bucura de acest succes care suna ca un tunet pe cerul Europei. Victoria este inevitabila, a declarat candidatul partidului socialist duminica seara, dupa ce a obtinut 48,7% din voturi.

Surpriza la alegerile din Moldova: candidatul pro-rus Igor Dodon nu reuseste sa castige alegerile in primul tur

Alegatorii din Republica Moldova se vor prezenta in turul doi al scrutinului prezidential, dupa ce candidatul prorus nu a obtinut, cu putin, majoritatea voturilor exprimate duminica, in primul tur, relateaza The Associated Press.

Greata! Tare m-a dezgustat! Cum l-a spalat Cristi Tabara pe oligarhul Vlad Plahotniuc inainte de alegerile din Moldova, intr-o emisiune omagiu ca in vremurile bune ale Epocii de Aur (VIDEO)

Candva jurnalist independent, facand emisiuni de cultura extrem de apreciate la Pro TV Romania, jurnalistul Cristi Tabara a ajuns de rasul colegilor de breasla in Republica Moldova.

Traian Basescu, prima reactie dupa alegerile din Moldova: Maia Sandu va castiga alegerile prezidentiale cu 53%

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, isi exprima public parerea despre rezultatele preliminare ale alegerilor prezidentiale din primul tur si face afirmatii despre castigatorul din.

Alegeri in Republica Moldova. Igor Dodon, pro-rus, 48,5 la suta. Maia Sandu, pro-europeana, 38,2 la suta. Va fi un al doilea tur de scrutin |LIVE VIDEO

Castigatorul alegerilor prezidentiale din Republica Moldova va fi decis in al doilea tur de scrutin la 13 noiembrie, cand se vor confrunta candidatul socialist, Igor Dodon, care a obtinut 48,5% si candidata Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, cu 38,2%.

Alegeri in Republica Moldova. Primele rezultate. Igor Dodon, pro-rus, scade sub 50 la suta. Maia Sandu, pro-europeana: peste 37 la suta. Este posibil un al doilea tur de scrutin |LIVE VIDEO

10: Dupa numararea a 93. 74 la suta din procesele verbale prelucrate, Igor Dodon a obtinut 49. 64 la suta dintre voturi, iar Maia Sandu, 37. 05 la suta, conform Timpul. md.

Iohannis, dupa alegerile din Moldova: Parteneriatul Strategic pentru integrarea europeana trebuie respectat si aprofundat

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj dupa primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, in care si-a exprimat speranta ca si al doilea tur se va desfasura in bune conditii, cu respectarea standardelor europene, si ca Parteneriatul strategic dintre Romania si Republica Moldova va fi respectat si aprofundat.

Sta pe pamant rusesc dar voteaza pentru Europa. Scandal la urnele de vot. Doua femei s-au luat la cearta din cauza parerilor contradictorii privind candidatii la alegerile din Republica Moldova

Zi mare in Republica Moldova, basarabenii isi voteaza viitorul sef al statului. Nu toate sunt bune si linistite la cozile pentru intrarea la urne insa. Doua femei au intrat in conflic.

imi exprim speranta ca al doilea tur al alegerilor din Moldova se va desfasura in bune conditii

Alegerile prezidentiale din Republica Moldova reprezinta un moment crucial pentru viitorul statului, a declarat astazi presedintele Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Michelle Obama si Hillary Clinton se aliaza impotriva lui Donald Trump, la alegerile din SUA

Michelle Obama a aparut in public, joi, alaturi de Hillary Clinton, cu scopul de a proiecta o imagine de unitate a taberei democrate cu 12 zile inaintea scrutinului prezidential din SUA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3214 seconds )