Libnet.ro
UNICEF

06:15

Surpriza la alegerile din Moldova: candidatul pro-rus Igor Dodon nu reuseste sa castige alegerile in primul tur

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Surpriza la alegerile din Moldova: candidatul pro-rus Igor Dodon nu reuseste sa castige alegerile in primul tur

Alegatorii din Republica Moldova se vor prezenta in turul doi al scrutinului prezidential, dupa ce candidatul prorus nu a obtinut, cu putin, majoritatea voturilor exprimate duminica, in primul tur, relateaza The Associated Press. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO. Le Monde: Succesul candidatului pro-rus in alegerile din Moldova suna ca un tunet pe cerul Europei

In Moldova, candidatul pro-rus a fost la un pas de o victorie la prezidentiale chiar din primul tur de scrutin, scrie Le Monde. Igor Dodon se poate bucura de acest succes care suna ca un tunet pe cerul Europei. Victoria este inevitabila, a declarat candidatul partidului socialist duminica seara, dupa ce a obtinut 48,7% din voturi.

FOTO. Succesul candidatului pro-rus in alegerile din Moldova suna ca un tunet pe cerul Europei, scrie Le Monde.

In Moldova, candidatul pro-rus a fost la un pas de o victorie la prezidentiale chiar din primul tur de scrutin, scrie Le Monde. Igor Dodon se poate bucura de acest succes care suna ca un tunet pe cerul Europei. Victoria este inevitabila, a declarat candidatul partidului socialist duminica seara, dupa ce a obtinut 48,7% din voturi.

Greata! Tare m-a dezgustat! Cum l-a spalat Cristi Tabara pe oligarhul Vlad Plahotniuc inainte de alegerile din Moldova, intr-o emisiune omagiu ca in vremurile bune ale Epocii de Aur (VIDEO)

Candva jurnalist independent, facand emisiuni de cultura extrem de apreciate la Pro TV Romania, jurnalistul Cristi Tabara a ajuns de rasul colegilor de breasla in Republica Moldova.

Traian Basescu, prima reactie dupa alegerile din Moldova: Maia Sandu va castiga alegerile prezidentiale cu 53%

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, isi exprima public parerea despre rezultatele preliminare ale alegerilor prezidentiale din primul tur si face afirmatii despre castigatorul din.

Socialistul Igor Dodon si candidatul pro-european Maia Sandu, in turul al II-lea

Noul presedinte al Republicii Moldova va fi decis pe 13 noiembrie, cand se vor confrunta, in al doilea tur de scrutin, candidatul pro-rus, Igor Dodon, si candidata Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu.

LIVE TEXT Alegeri prezidentiale in Republica Moldova, rezultate oficiale partiale: Igor Dodon - 48,71%, Maia Sandu - 37,95%. Cei doi candidati merg in turul II

Candidatul socialist pro-rus Igor Dodon este cotat ca fiind castigatorul alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, cu 52,42% din voturi, potrivit primelor rezultate oficiale partiale anuntate de Comisia Electorala Centrala de la Chisinau dupa prelucrarea a 55,31% din procesele verbale din sectiile de votare, scrie Unimedia. md. Daca scorul lui Dodon se mentine la peste 50% pana la finalul numararii voturilor, inseamna ca acesta a castigat alegerile prezidentiale din primul tur. Candidata pro-europeana Maia Sandu a obtinut 33,99% din voturi. -------------------------Ora 1:38: Igor Dodon - 48,71%, Maia Sandu - 37,95%, 98,08% dintre procesele verbale prelucrate. Ora 1:16: Igor Dodon - 48,82%, Maia Sandu - 37,87%, 97,60% din procesele verbale prelucrate. Ora 1:12: Cum s-a votat la Chisinau: Socialistul Dodon a invins insectoarele Botanica, Rascani, Centru si Buiucani. Maia Sandu a invins doar in sectorul Ciocana, dar a fost preferata in 14 din cele 18 suburbii. In 4 suburbii - Cricova, Stauceni, Vadu lui Voda si Vatra - a fost invingator Igor Dodon. sursa: Unimedia)Ora 0:53: Igor Dodon - 48,99%, Maia Sandu - 37,70%, 97,02% din procesele verbale prelucrate. Ora 0:49: Igor Dodon - 49,09%, Maia Sandu - 37,60%, 96,88% din procesele verbale prelucrate. Ora 0:41: Igor Dodon - 49,13%, Maia Sandu - 37,60%, 96,35% din procesele verbale prelucrate. Ora 0:33: 95,82% din buletinele de vot prelucrate: Igor Dodon - 49,21%, Maia Sandu - 37,51%. Ora 0:29: Prima reactie a Maiei Sandu: Ne vedem in turul II. Votul de astazi, prima victorie si primul pas catre o viata demna. Ora 0:22: Igor Dodon - 49,27%, Maia Sandu - 37,44%, 95,15%, din procesele verbale prelucrate. Ora 0:15: Igor Dodon - 49,43%, Maia Sandu - 37,3%, dupa prelucrarea a 94,43% din procesele verbale. Ora 0:02: Igor Dodon - 49,66%, Maia Sandu - 37,02%, 92,70% din procesele verbale prelucrate.

Alegeri Republica Moldova: Esecul politicii de integrare Europeana

In Republica Moldova au avut loc alegeri si la limita candidatul pro-rus, Igor Dodon, nu a reusit sa obtina majoritatea ce ii permitea sa devina presedinte din primul tur.

Socialistul Igor Dodon si candidatul pro-european Maia Sandu, in turul al II-lea

ACTUALIZARE 11:12 Theodor Paleologu: Mai e o sansa - mica, dar reala - ca Maia Sandu sa cistige alegerile prezidentiale Deputatul Theodor Paleologu considera ca Maia Sandu, candidatul pro-european la presedintia Republicii Moldova, are o sansa ''mica, dar reala '' de a castiga alegerile. *ACTUALIZARE 10:53 Gorghiu: Turul al doilea de scrutin, o sansa pentru pastrarea orientarii pro-europene *ACTUALIZARE 10:45 Adrian Nastase: Primul tur al alegerilor de la Chisinau ne-a aratat ca exista o fractura in Republica Moldova *ACTUALIZARE 09:42 Basescu: Maia Sandu va castiga alegerile prezidentiale cu 53% .

HARTA ROSIE a Republicii Moldova: Unde a castigat alegerile socialistul Igor Dodon si care au fost putinele raioane unde s-a impus candidatul pro-european Maia Sandu (FOTO)

Dupa alegerile prezidentiale din Moldova, Comisia Electorala Centrala a aratat datele preliminare pentru fiecare raion judet) din tara. Concret, socialistul Igor Dodon a castigat 26 de raioane,.

Noul presedinte al Republicii Moldova, decis peste doua saptamani: Socialistul Igor Dodon si pro-europeana Maia Sandu se vor confrunta in turul al II-lea al alegerilor

Numele noului presedinte al Republicii Moldova va fi cunoscut peste doua saptamani, cand socialistul pro-rus Igor Dodon si Maia Sandu, candidatul comun sustinut de 3 partide pro-europene, se vor confrunta in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, programat pe 13 noiembrie. Potrivit rezultatelor oficiale partiale anuntate de Comisia Electorala Centrala de la Chisinau dupa prelucrarea a 99,5% dintre procesele verbale din sectiile de votare, Igor Dodon a obtinut 48,5% din voturi, iar Maia Sandu 38,2%, scrie Reuters. Este pentru prima oara dupa 15 ani cand modovenii isi aleg presedintele prin vot direct. Igor Dodon, castigatorul primului tur al alegerilor, vrea sa puna capat apropierii tarii sale de Uniunea Europeana si sa o reorienteze catre Rusia, pe fondul nemultumirii publice profunde fata de prooccidentalii aflati la putere si in timpul carora statul s-a confruntat cu tulburari economice.

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )