Libnet.ro
UNICEF

18:30

FOTO Top 10 cele mai inteligente celebritati de la Hollywood

Adevărul Adevărul,
FOTO Top 10 cele mai inteligente celebritati de la Hollywood

Manechinele, actorii si muzicienii sunt perceputi, in majoritatea cazurilor, ca avand o inteligenta sub medie, din cauza faptului ca showbizul este considerat un domeniu superficial sau din cauza personajelor pe care le interpreteaza. Cu toate acestea, unele celebritati surprind cu inteligenta lor, avand un IQ peste medie, scrie Business Insider. continuă pe Adevărul

Dupa ultimele rezultate, Romania a urcat in Top 30 cele mai bune echipe din lume

Nationala Romaniei a reusit sa ocupe o pozitie mai buna in clasamentul FIFA, urcand pana pe locul 29, dupa rezultatele din ultima luna.

Top 10 companii din Republica Moldova in care e bine sa lucrezi

Companiile Mary Cay Moldova, Coca Cola imbuteliere Chisinau si de biroul de avocati Turcan-Cazac ocupa primele pozitii in Top 10 cele mai bune companii pentru care sa lucrezi in anul 2013. Topul este realizat anual de catre compania Axa Management Consulting.

FOTO A murit in saracie, suferinta si mizerie dupa ce a construit cele mai impunatoare cladiri din orasul in care traia

A construit cele mai impunatoare cladiri, dar a murit in saracie, suferinta si mizerie. Este vorba despre Szantay Lajos, cel ce a dat orasului de la Mures atata stralucire.

FOTO Povestea arhitectului care a murit in saracie, desi a construit cele mai impunatoare cladiri din Arad

A construit cele mai impunatoare cladiri, dar a murit in saracie, suferinta si mizerie. Este vorba despre Szantay Lajos, cel ce a dat orasului de la Mures atata stralucire.

Victor Piturca, antrenorul cu cele mai multe victorii pe banca tehnica a nationalei Romaniei

Victor Piturca a devenit dupa partida Romania - Estonia, scor 2-0, antrenorul cu cele mai multe victorii la conducerea primei reprezentative, el inregistrand 50 de succese fata de cele 49 ale fostului selectioner Anghel Iordanescu, informeaza site-ul oficial al FRF.

Cele mai socante momente ale lui Mihai Bendeac!

De la deja celebrul duet intre Gigi Becali si Patriarhul Daniel, scandalul cu Alexandru Arsinel si pana la intalnirea istorica dintre el si Fuego, iata care sunt cele mai scandaloase momente ce poarta semnatura Mihai Bendeac.

Piturca, antrenorul cu cele mai multe victorii la nationala

Victor Piturca a devenit, dupa 2-0 cu Estonia, antrenorul cu cele mai multe succese pe banca tehnica a echipei nationale a Romaniei.

Din noiembrie calatoriile interurbane ne vor costa cu 10 bani mai mult per kilometru

De la 1 noiembrie 2013, tariful pentru calatoriile interurbane de pasageri va fi de 48 de bani per kilometru, cu 10 bani mai mult.

Top 10 vedete considerate trendsetteri!

De la Kate Middleton, Victoria Beckham sau Beyonce si pana la Jennifer Lopez, sunt cateva celebritati considerate pe drept veritabili trendsetteri.

Razboiul telefoanelor mari: cele mai bune phablete pentru finalul lui 2013

Acum doi ani, Samsung practic reusea sa creeze o noua categorie pe piata telefoanelor mobile: phabletele au fost telefoanele inteligente care faceau trecerea de la telefonul mobil, asa cum il stim toti, la tableta cu 3G si comunicatii GSM. Dimensiunile erau reinventate.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )