Libnet.ro
UNICEF

15:30

Top 10 companii din Republica Moldova in care e bine sa lucrezi

Adevărul Adevărul,
Top 10 companii din Republica Moldova in care e bine sa lucrezi

Companiile Mary Cay Moldova, Coca Cola imbuteliere Chisinau si de biroul de avocati Turcan-Cazac ocupa primele pozitii in Top 10 cele mai bune companii pentru care sa lucrezi in anul 2013. Topul este realizat anual de catre compania Axa Management Consulting. continuă pe Adevărul

Darea in exploatare a celui mai modern blocul chirurgical din Republica Moldova se amana pentru anul viitor

In locul salilor de operatii high-tech, in noul bloc de la Spitalul Republican, care trebuia sa fi fost deschis in august, sunt doar saci cu ciment, sisteme nefunctionale si saloane nefinisate. Oficialii spun ca intarzierile sunt din cauza utilajelor care n-au ajuns in tara.

Veste buna pentru medicii rezidenti din Republica Moldova: vor avea salariul unui medic incepator

Potrivit unei hotarari de guvern care a intrat in vigoare la inceputul lunii octombrie, medicii rezidenti din Republica Moldova pot primi, in afara de bursa, un salariu de medic incepator.

Ucraina a detronat Republica Moldova in topul contrabandei cu tigari in Romania

Piata neagra a tigaretelor din Romania a crescut, in septembrie 2013, pana la 15%, fata de 11,8% in iulie. Este cea mai mare crestere din acest an, conform unei analize realizate de compania de cercetare Novel. Cota cea mai mare o au asa numitele produse Cheap Whites, dupa care urmeaza tigarile cu timbre de acciz din Ucraina si Republica Moldova.

MAE vrea ca Romania sa promoveze consolidarea statului de drept in tari ca Republica Moldova sau Egipt

Ministerul Afacerilor Externe vrea ca Romania sa-si redirectioneze asistenta oficiala pentru dezvoltare catre domenii precum consolidarea statului de drept in tari precum Republica Moldova sau Egipt, potrivit unei strategii prezentate miercuri de un oficial al MAE.

Duminica, Toata Romania iese in strada pentru Unirea cu Republica Moldova

In ultimii 20 de ani, in mod constant la Chisinau s-a iesit in strada pentru Unire, dar niciodata nu am fost capabili de a da un raspuns corespunzator de pe aceasta parte a Prutului. Acum a venit vremea ca romanii sa arate ca sunt Uniti si duminica se va iesi in strada pentru a face din Unirea cu Republica Moldova o prioritate nationala.

Duminica, toata Romania iese in strada pentru Unirea cu Republica Moldova

In ultimii 20 de ani, in mod constant la Chisinau s-a iesit in strada pentru Unire, dar niciodata nu am fost capabili de a da un raspuns corespunzator de pe aceasta parte a Prutului. Acum a venit vremea ca romanii sa arate ca sunt Uniti si duminica se va iesi in strada pentru a face din Unirea cu Republica Moldova o prioritate nationala.

Angajati din Ministerul Finantelor, mai bine platiti decat ministrului Chitoiu.

Ministrul Finantelor Publice, Daniel Chitoiu, nu este cel mai bine platit om din institutia pe care o conduce, salariul sau clasandu-se abia pe locul 173 in topul remuneratiilor. Cel mai bine platit angajat al institutiei este directorul general al Unitatii Centrale de Armonizare a Sistemelor de Management si Control si a avut, in luna septembrie a acestui an, un venit salarial de 9. 309 lei, cu peste 3. 400 de lei peste salariul ministrului Daniel Chitoiu, conform datelor postate pe site-ul .

Un document al gigantului american Chevron include si Republica Moldova in zona care ar contine gaze de sist

Compania Chevron, care incearca sa gaseasca gaze de sist in Europa, prezinta falia care se intinde din Lituania pana in Romania si Bulgaria, unde datele lor arata ca s-ar gasi zacaminte importante care ar putea sa ameninte monopolul gazelor naturale ale rusilor, de care toata Europa este dependenta, anunta Ziarul Financiar.

VIDEO Republica Moldova a terminat pe locul patru in grupa H, in preliminarele Campionatului Mondial de fotbal

Nationala Moldovei a batut ieri cu 5:2 selectionata Muntenegrului, acumuland in total 11 puncte. in grupa H in care am jucat s-a calificat la Mondiale Anglia, in timp ce Ucraina va juca la baraj.

Un cutremur din Vrancea, resimtit si in Republica Moldova

Este cel de-al doilea cutremur puternic din luna octombrie, dupa seismul din dimineata de 6 octombrie, cand pamantul s-a miscat la 5,5 grade.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )