Libnet.ro
UNICEF

16:15

Razboiul telefoanelor mari: cele mai bune phablete pentru finalul lui 2013

Adevărul Adevărul,
Razboiul telefoanelor mari: cele mai bune phablete pentru finalul lui 2013

Acum doi ani, Samsung practic reusea sa creeze o noua categorie pe piata telefoanelor mobile: phabletele au fost telefoanele inteligente care faceau trecerea de la telefonul mobil, asa cum il stim toti, la tableta cu 3G si comunicatii GSM. Dimensiunile erau reinventate. continuă pe Adevărul

Tableta care sa inlocuiasca laptopul: cele mai bune modele pe care va ajunge sa ruleze Windows 8.1

Windows 8. 1 debuteaza in mai putin de o saptamana si impreuna cu el ies pe piata noile tablete care sa faca laptopul uitat. Noi le trecem in revista pe cele mai bune, cele care merita atentia in acest moment. Sony, Microsoft, Dell si Asus sunt producatorii care, deocamdata, au ceva interesant de aratat.

Business Report: Milioane de romani ar putea fi datori la stat, fara sa stie; Ce se va intampla cu piata internetului mobil in 2014; Cele mai bune solutii de finantare a achizitiei unei masini; Multinationalele, mai chibzuite cu taxele la stat

Sanatatea - indicator critic pe termen lung. Doar factorul uman mai amortizeaza efectele subfinantarii. Starea de sanatate a fortei de munca. Dupa bail-in si supertaxe, va veni si jupuirea directa a cetatenilor?Fondul Monetar International a publicat, saptamana trecuta, o avalansa.

Victor Ponta, la Liturghia de Sfanta Parascheva: Le doresc romanilor sa fie calauziti de cele mai bune ganduri (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a participat la Liturghia oficiata cu ocazia Sfintei Sarbatori a Cuvioasei Parascheva la Catedrala Mitropolitana din Iasi. intre timp a postat si un mesaj pe o retea de socializare. Cu.

FOTO B.U.G. Mafia a pus strada pe CD. Cele mai mari 10 hituri din cariera de 20 de ani a trupei

Pe 12 octombrie, B. Mafia, una dintre cele mai reprezentative trupe din muzica romaneasca postdecembrista, a aniversat 20 de ani de la infiintare. De Pantelimonul petrece la in anii ce-au trecut, va prezentam cele mai mari hituri lansate de B. Mafia de-a lungul carierei.

Cele mai mari descoperiri ale umanitatii

Sunt lucruri pe care le folosim in viata de zi cu zi, descoperite si inventate acum multi ani, fara de care nu ne-am putea imagina existenta. Aceste descoperiri, unele dintre ele catalogate drept cele mai mari.

Terim: Meciul cu Olanda este unul dintre cele mai importante din istoria fotbalului turc.

Antrenorul nationalei Turciei, Fatih Terim, a declarat ca meciul cu Olanda, de marti, din Grupa D de calificare la Cupa Mondiala, este unul dintre cele mai importante din istoria fotbalului turc. El subliniaza ca jucatorii sai au nevoie de sustinerea a peste 50. 000 de fani, potrivit Mediafax. Avem nevoie de sustinerea a peste 50. 000 de fani marti si avem nevoie de gandurile lor bune si rugaciunile lor. Trebuie sa fie numai rosu si alb pe stadion si este necesar ca fanii sa fie cat mai .

Se dezbraca complet in cele mai aglomerate locuri din oras. Femeia aceasta le da batai de cap autoritatilor din Shanghai

O exibitionista le da mari batai de cap autoritatilor din orasul chinez Shanghai. Femeia se dezbraca complet in cele mai aglomerate locuri din oras si apoi posteaza fotografiile pe retelele de socializare.

Musulmanii de la Constanta se pregatesc de sarbatoare. Unde sunt cele mai tari petreceri de Kurban Bayram

Cele mai tari petreceri cu muzica turceasca sunt anuntate pentru marti, 15 octombrie. Daca prima zi a Sarbatorii Sacrificiului este dedicata mesei in familie, seara incep petrecerile pentru cei mai tineri dintre musulmani.

Codul Rutier: amenzi drastice pentru cele mai frecvente greseli minore la volan

Amenzile pentru cele mai frecvente abateri in trafic, mai exact lipsa centurii de siguranta si vorbitul la telefon, ii vor costa pe soferi la buzunar de sase ori mai mult decat in prezent. Forma revizuita a noului Cod Rutier va ajunge miercuri, pentru a treia oara, pe masa guvernantilor.

Noul Cod Rutier: cat vor plati soferii pentru cele mai frecvente greseli minore comise la volan

Amenzile pentru cele mai frecvente abateri in trafic, mai exact lipsa centurii de siguranta si vorbitul la telefon, ii vor costa pe soferi la buzunar de sase ori mai mult decat in prezent. Forma revizuita a noului Cod Rutier va ajunge miercuri, pentru a treia oara, pe masa guvernantilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )